50 yıl sonra aynı sıralarda buluştular
Bandırma Şehit Mehmet Günenç Lisesi'nden 1967-1968-1969 yıllarında mezun olan bir grup öğrenci, yaklaşık yarım asır sonra aynı okulda buluşup özlem giderdiler.
Bölge Haberleri
Yayın: 11 Mayıs 2015 - Pazartesi 15:12
Güncelleme: 11 Mayıs 2015 15:12
50 yıl sonra aynı sıralarda buluştular

Bandırma Şehit Mehmet Günenç Lisesi'nden 1967-1968-1969 yıllarında mezun olan bir grup öğrenci, yaklaşık yarım asır sonra aynı okulda buluşup özlem giderdiler.
Hollanda, Adana, İzmir, İstanbul gibi yurdun çeşitli il ve ilçelerinde okul sonrası iş yaşamına atılan ve emekli olan kadınlı-erkekli 1967-1968-1969 yılları mezunları birbirlerinin adreslerini bularak, eski okullarında buluşup özlem gidermek istediler.
Yeni ismi ile Şehit Mehmet Günenç Anadolu Lisesi'ne gelen grubu okul müdürü Muzaffer Çiçek karşıladı. Gelen eski liselilere okulun son durumu ile bilgi veren ve okulu dolaştıran Çiçek, ziyaretten memnun olduğunu, bu kadar eski yıllardan bir grubun bugüne kadar okullarına ilk kez geldiğini söyledi.
Grup, sınıflarda, öğrencilik yıllarına dönüp sıralarda eski anılarını yad ettiler. Duygulu anlar geçiren kadın erkek grubundan oluşan eski arkadaşlar, tekrar buluşmak üzere ayrıldılar.
Haber : Ahmet Pesen

  • Perşembe 3.5 ° / -2.7 ° Güneşli
  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
1

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

2

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım

3

Başkan Karışık'tan yeni yıl mesajı

4

Bandırma’da yaya geçidinde feci kaza

5

Atıl haldeki otel binasında patlama sonrası yangın: 2 işçi dumandan etkilendi

6

Bandırma’da çorbacıda fenalaşan vatandaş hayatını kaybetti

7

Gönen'de işçi servis midibüsü ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı