521 kırsal mahallede yangın söndürme tankeri var
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde kullanılmak üzere ´Çok Amaçlı Yangın Söndürme Tankeri´ dağıtım töreninde 57 mahalle muhtarına arazözler teslim edildi.
Bölge Haberleri
Yayın: 16 Temmuz 2016 - Cumartesi 05:16
Güncelleme: 16 Temmuz 2016 05:16
521 kırsal mahallede yangın söndürme tankeri var

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde kullanılmak üzere ´Çok Amaçlı Yangın Söndürme Tankeri´ dağıtım töreninde 57 mahalle muhtarına arazözler teslim edildi.
Balıkesir´deki 521 kırsal mahallede yangınlara müdahale ve çok amaçlı kullanım için arazöz bulunduğunu söyleyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, bu mahallelerde 5 bin vatandaşın ise gönüllü itfaiyeci olarak eğitildiğini belirtti.
Uğur, Balıkesir´in gönüllü itfaiyecilik konusunda Türkiye´ye örnek olduğunu bildirdi.
42 metre yüksekliğe sahip olan, tam otomatik merdivenli, Euro 6 motor ve konsept olarak Türkiye´de ilk olma özelliğinde sahip itfaiye aracının da hizmete alındığı törende konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Büyükşehir Belediyesi´nin kurulduğu iki yıl içinde yapılanmasını tamamladığını söyledi.
Konuşmanın ardından Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, muhtarlara tankerlerini belgeleri ile birlikte teslim ettiler. Teslim töreni ardından Vali Yazıcı ve Başkan Uğur, 42 metrelik merdivene sahip itfaiye aracına binerek Balıkesir´i havadan incelediler. İtfaiye Daire Başkanı Nazım Ergelen´de araç hakkında Vali ve Başkana bilgi verdi. Haber Merkezi

  • Perşembe 34.9 ° / 18.8 ° false
  • Cuma 32.6 ° / 18.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 33.1 ° / 19.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Erdek CHP'de Seçim Takvimi Başladı

2

Birey Dershanesi’nden bir başarı daha

3

CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı’ndan Delege Seçimi Mesajı: “Güçlü Örgütlerle İktidara Yürüyoruz”

4

Ahmet Akın’dan Balıkesir’e Tarihi Müjde! BADO Seferleri Başlıyor

5

Büyükşehir’den Çocuklara Fırsat Eşitliği Sağlayan Atölyeler

6

Erdekli avukat Değirmenci’den ikinci kitap

7

Manyas Kaymakam Vekili Coşkun Topuz Göreve Başladı