53 Düzensiz Göçmen Yakalandı
Ayvalık´tan yasa dışı yollardan Yunanistan´ın Midilli Adası´na geçmeye çalışan 53 düzensiz göçmen yakalandı.
Bölge Haberleri
Yayın: 25 Ağustos 2018 - Cumartesi 19:40
Güncelleme: 25 Ağustos 2018 19:40
53 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Alınan bilgiye göre, Ege Denizi´nde devriye görevi yapan Ayvalık Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesindeki "TCSG 8 Botu", Çıplak Adası açıklarındaki şişme botta göçmen grubu fark etti.
Harekete geçen ekipler, Midilli Adası´na doğru yol alırken alabora tehlikesi geçiren bottaki 53 düzensiz göçmeni kurtardı.
Aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu Pakistan ile Afganistan uyruklu göçmenler, Cunda Adası´ndaki Sahil Güvenlik Komutanlığına getirildi.
Sahil güvenlik ekiplerinin insani yardımda bulunduğu 53 düzensiz göçmen, Ayvalık Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi.
Göçmenler, işlemlerinin ardından Çanakkale´nin Ayvacık ilçesindeki Yabancılar Geri Gönderme Merkezi´ne gönderilecek.
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Düzensiz Göçmen Yakalandı
  • Salı 15.2 ° / 1.3 ° false
  • Çarşamba 12 ° / 3.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 8.5 ° / 0.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Halit Yukay'ın ölümüne ilişkin davada tanık olan Kıvanç Tatlıtuğ: Çok tecrübeli bir kaptandı

2

Marmara Adalar Belediyesi'ndan Ada Kart İçin Önemli Duyuru

3

Otomobil Alevlere Teslim Oldu

4

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN ÇEVRE DOSTU YATIRIM HAMLESİ

5

KIVANÇ TATLITUĞ, YUKAY DAVASINDA TANIK OLARAK ERDEK’TE

6

ERDEK’İN ZİRVESİ BEYAZA BÜRÜNDÜ

7

İNSANSIZ DENİZ ARACI ERDEK’E GETİRİLDİ