Jip ile motosiklet çarpıştı
İlçemiz, İstiklal Sokak ile Okul Caddesini birbirine bağlayan bölgede, özel bir araç karşısına aniden çıkan motosiklete çarptı.
Erdek Haber
Yayın: 24 Ağustos 2014 - Pazar 23:07
Güncelleme: 24 Ağustos 2014 23:07
 Jip ile motosiklet çarpıştı

İlçemiz, İstiklal Sokak ile Okul Caddesini birbirine bağlayan bölgede, özel bir araç karşısına aniden çıkan motosiklete çarptı. Meydana gelen çarpışma sonucu motosiklet sürücüsü hafif şekilde yaralandı.

Kaza, dün saat 19:30 civarında İstiklal Caddesinden Okul Caddesine çıkan noktada meydana geldi. Hasan K. (60) yönetimindeki 10 E 9988 plakalı özel araç (jip), 10 E 9173 plakalı motosiklet sürücüsünün İstiklal Sokaktan Okul Caddesine aniden dikkatsiz bir şekilde çıkması sonucu yaşandı. Çarpışmanın etkisiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü Şükrü G., kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Kazadan sonra jip ile motosiklet sürücüsü arasında kısa süre tartışma yaşandı. Çevrede bulunan vatandaşlar her iki sürücü arasında yaşanan tartışmanın daha fazla büyümesi önledikten sonra, her iki sürücü kaza yerinden ayrıldı.

Yaşanan bu kaza sonrası görüşlerini aktaran vatandaşlar, ilçede her geçen gün trafiğe çıkan motosiklet sayısının gittikçe arttığını, bu konuda Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün kontrollerini daha da sıklaştırmasını istediklerini dile getirdi.

Haber : Taygun Ertan

  • Pazar 23.5 ° / 13.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 25.9 ° / 14.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 24.4 ° / 13.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Erdek’te denizde ceset bulundu

2

Zübeyde Hanım Caddesi alarm veriyor!

3

Bandırma Belediyesi'nden “Ruhsal İyilik Buluşması”

4

Kitap Fuarı, Balıkesir’e imzasını attı

5

Erdek'te Gazze İçin Seferberlik Kermesi

6

Bir annenin yüreğinden, hayata nefes olan bağış

7

BANSİAD Ekim Ayı Olağan Toplantısı Kyzikos Antik Kenti’nde Gerçekleşti