Marmara İlçesi’ne atanan Kaymakam Demirtaş görevine başladı
Marmara İlçe Kaymakamlığı’na atanan bayan Kaymakam Esra Demirtaş görevine başladı.
Erdek Haber
Yayın: 16 Şubat 2022 - Çarşamba 02:22
Güncelleme: 16 Şubat 2022 02:22
 Marmara İlçesi’ne atanan Kaymakam Demirtaş görevine başladı

Marmara İlçe Kaymakamlığı’na atanan bayan Kaymakam Esra Demirtaş görevine başladı. 
Balıkesir’in ada ilçesi Marmara İlçesi’nde Kaymakam Mehmet Abdülkadir Güvenç’in tayinin çıkması ardından yerine Kaymakam Esra Demirtaş atandı. 
Geçtiğimiz hafta Marmara İlçesi’nde Balıkesir Valisi Hasan Şıldak’ın da katıldığı bir dizi açılış töreninin ardından Vali Şıldak’a veda ziyaretini de gerçekleştiren Kaymakam Mehmet Abdülkadir Güvenç tayin olması nedeniyle veda mesajı yayımladı. 
Kaymakam Güvenç, mesajında “Güzel dostluklar ve anılarla ayrıldığı Marmaralıları hiç unutmayacağım” dedi. 
Kaymakam Güvenç’in adadan ayrılmasıyla yerine atanan Marmara Kaymakamı Esra Demirtaş dün itibarıyla görevine başladı. 
Esra Demirtaş’ın Ordu Valiliği ve Besni Kaymakamlığı’nda gerçekleştirdiği Refiklik Stajları sonrası ilk görev yeri olarak Marmara İlçesi’ne kaymakam olarak atandığı öğrenildi. 
Haber merkezi

  • Pazar 22 ° / 7.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 14.9 ° / 8.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

ERDEK’TE 300 TOKİ KONUTUNUN HAK SAHİPLERİ BELLİ OLDU

2

Genel Kurulda basının desteklenmesine yönelik düzenlemeler

3

ERDEK’TE KALDIRIMLAR YENİLENİYOR

4

Balıkesir’de yapılacak 7 bin 548 konutun kurası çekildi

5

Cumhuriyet Meydanı’nda Dikkat Çeken Görüntü: Polis Ekipleri Müdahale Etti

6

Bandırma’da atla terapi

7

BİK Bursa Bölge Müdürü Gökhan Eren’den Yeni Erdek’e Ziyaret