Abbas Karaağaç vefat etti
Bandırma Türk Telekom´un emekli teknisyenlerinden Abbas Karaağaç (69), Bursa´da tedavi gördüğü özel bir hastanede yaşamını yitirdi.
Bölge Haberleri
Yayın: 08 Mart 2019 - Cuma 19:00
Güncelleme: 08 Mart 2019 19:00
Abbas Karaağaç vefat etti

Bandırma Türk Telekom´un emekli teknisyenlerinden Abbas Karaağaç (69), Bursa´da tedavi gördüğü özel bir hastanede yaşamını yitirdi.
FİFA kokartlı futbol hakemi Cüneyt Çakır´ın kayınpederi olan Karaağaç´ın cenazesi, 8 Mart 2019 Cuma günü, Bandırma Haydarçavuş Camii´nde kılınacak öğle namazının ardından Bandırma mezarlığında toprağa verildi.
Evli ve iki çocuklu Karaağaç´ın iki çocuğu var. Çağdaş Karaağaç, veterinerlik görevini yürütürken, Gamze Çakır ise FİFA kokartlı Cüneyt Çakır ile evli bulunuyor.
Futbol Federasyonu ve Bandırmaspor Kulübü tarafından yapılan açıklamalarda, Abbas Karaağaç´ın vefatından duyulan üzüntü dile getirildi.
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Abbas Karaağaç vefat etti
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 7.7 ° / 1.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 13.2 ° / 0.5 ° Güneşli
1

İL BİRİNCİLİĞİ GURURU: OCAKLAR ORTAOKULU’NDAN TÜRKİYE YOLCULUĞU

2

Ömer Metin zorlandı ama kazandı

3

Japon Heyet, Erdek’te Su Ürünleri Üretim Alanlarını İnceledi

4

Can Dost Şubat-Mart programı belli oldu

5

Mamun Bahçeleri Yokuşunda Kaza: 2 Motorcu Yaralandı

6

Şubat’ta Bahar Havası: Erdek’te Sahiller Doldu

7

Türkiye’de ilk olacak "Lisanslı Zeytinyağı Depoculuğu" için imzalar atıldı