Adaletten kaçamadılar
Çeşitli suçlardan haklarında 2 ayrı arama kararı bulunan A.Ç. ve M.S. isimli şahıslar, Erdek polisinin başarılı çalışmasıyla yakalandı.
Erdek Haber
Yayın: 25 Ekim 2019 - Cuma 00:36
Güncelleme: 25 Ekim 2019 00:36
Adaletten kaçamadılar

 Edinilen bilgiye göre; Polisin Erdek İlçesi´nde yürüttüğü istihbaratın ardından, aralarında birden fazla kişi tarafından silahla yağma gibi suçların da bulunduğu birçok suçtan 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.A. adlı şahıs ile infaz kurumuna veya tutukevine yasak eşya sokmak, uyuşturucu veya uyarıcı madde üretiminde kullanılan maddelerin ticaretini yapma gibi suçların da bulunduğu suçlardan aranan 8 yıl 6 ay hapis cezası bulunan A.Ç. adlı şahsı sahte kimlikle yakaladı.

A.Ç. isimli şahsın kimliği kontrol edildiğinde kendi fotoğrafını belgeye yapıştırarak M. S. isimli sahte kimlik belgesi kullandığı belirlenirken, ayrıca M. S. adlı sahte kimlik kontrol edildiğinde de, bu kimliğe ait cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan kesinleşmiş 3 yıl 4 ay hapis cezası bulunduğu ortaya çıktı. A.A. ve A.Ç. adlı şahısların gizlenmek için kiraladıkları ikamette polisin yaptığı aramada,
1 adet 7.65 çapında silah, bu silaha ait 25 adet fişek, 2 adet şarjör, 3 ayrı poşet içinde 10 gr Skunk maddesi, 3 adet cep telefonu, çok sayıda sim kart ele geçirildi. Şahıslar adli mercilere sevk edilmek üzere gözaltına alındı.

Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Adaletten kaçamadılar
  • Perşembe 20.3 ° / 11 ° false
  • Cuma 20.5 ° / 10.4 ° false
  • Cumartesi 24.2 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Mustafa Sarı’dan uyarı “Balık bitiyor!

2

Cinayet zanlıları Bandırma’da yakalandı

3

Oto Kiralama ile Konforlu Yolculuğun Anahtarı

4

Büyükşehir Marmara Adası’nda muhtarları dinledi

5

Bebek pinalar!

6

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’den internet üzerinden Ayvalık zeytinyağı alacak olan tüketicilere uyarı!

7

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN İKLİM DOSTU BİR ŞEHİR OLMAK ADINA BÜYÜK ADIM