Aday öğretmenler Bor Madeni ile tanıştı
Bigadiç´te eğitim gören aday öğretmenler Bor Madenlerini inceledi.
Bölge Haberleri
Yayın: 18 Mayıs 2016 - Çarşamba 17:55
Güncelleme: 18 Mayıs 2016 17:55
Aday öğretmenler Bor Madeni ile tanıştı

Bigadiç´te eğitim gören aday öğretmenler Bor Madenlerini inceledi.
Bigadiç´te öğretmen yetiştirme çalışmaları kapsamında eğitim gören aday öğretmenler, gerçekleştirilen gezi ile Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğü´ne konuk oldular.
Bigadiç İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Efe ve şube müdürleri ile birlikte Aday Öğretmenleri Yetiştirme Çerçeve Programı kapsamında, Bigadiç´te eğitim gören aday öğretmenler Bigadiç Bor İşletme Müdürü Bilal Ambar´ı makamında ziyaret ettiler.
Bigadiç Bor İşletme Müdürü Bilal Ambar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, genç öğretmenlere yeni başladıkları meslek yaşamlarında başarılar diledi.
Ziyaretin ardından Bigadiç İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Efe, Şube Müdürleri Muhammet Toplar, Şaban Dayıoğlu ve Aday Öğretmenlere mühendisler eşliğinde maden üretim, temizleme ve paketleme bölümlerini gezdirilerek bilgiler verildi.
Haber Merkezi

  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Salı 20.3 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Erdek Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı

2

Teknik Direktör Gürsel: “3 puan aldık, mutluyum”

3

Bandırmaspor: 2-Ümraniyespor: 1

4

Ahmet Akın, can dostları Pati Park ile buluşturdu

5

Balıkesir’den Gazze’ye vicdan köprüsü

6

Dilruba'yı 4 bıçak darbesiyle öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi

7

Erdek’teki trafonun yerini kim değiştirdi?