ADD Bandırma Şubesi´nde ortak basın açıklaması
Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Bandırma Şube Başkanı Uğur Kayaalp, Eğitim-İş Bandırma Şube Temsilcisi Kadir Taylan ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Bandırma Şube Başkanı ile birlikte ortak basın toplantısı düzenledi.
Bölge Haberleri
Yayın: 23 Kasım 2016 - Çarşamba 16:05
Güncelleme: 23 Kasım 2016 16:05
ADD Bandırma Şubesi´nde ortak basın açıklaması

Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Bandırma Şube Başkanı Uğur Kayaalp, Eğitim-İş Bandırma Şube Temsilcisi Kadir Taylan ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Bandırma Şube Başkanı ile birlikte ortak basın toplantısı düzenledi.
ADD Şubesi´nde gerçekleşen toplantıda ortak basın açıklamasını okuyan Kayaalp, ülkemiz gündeminin sürekli değiştiğine dikkat çekerken, ?Şu anda en önemli gündemimiz, ?Başkanlık ve Anayasa değişikliği´dir? dedi. Parlamenter sistemden yana olduklarına işaret eden Kayaalp, ?Bugün cumhuriyetimiz tehdit altındadır. Başkanlık hevesi ve Anayasa tuzağı toplumsal gerilimi artırır, diktatörlüğü getirir. OHAL bahanesiyle, kanun hükmünde kararnamelerle toplum ve yönetim yapısında tek ses yaratma uygulamaları demokrasiyi boğuyor. Muhalif basına yönelik baskılarla basında tek sesliliğin önü açılmak isteniyor? diye konuştu.
4 Aralık 2016´da, Ankara Tandoğan´da yapılacak ?Cumhuriyet ve parlamenter sistem için halk buluşması? mitinginin duyurusunu da yapan Kayaalp, Bandırma´dan mitinge katılmak isteyenler için ücretsiz araç kaldırılacağını belirtti.
Haber : Ahmet Pesen

  • Çarşamba 12 ° / 3.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 8.5 ° / 0.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 4.4 ° / 1.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Halit Yukay'ın ölümüne ilişkin davada tanık olan Kıvanç Tatlıtuğ: Çok tecrübeli bir kaptandı

2

Marmara Adalar Belediyesi'ndan Ada Kart İçin Önemli Duyuru

3

Otomobil Alevlere Teslim Oldu

4

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN ÇEVRE DOSTU YATIRIM HAMLESİ

5

KIVANÇ TATLITUĞ, YUKAY DAVASINDA TANIK OLARAK ERDEK’TE

6

ERDEK’İN ZİRVESİ BEYAZA BÜRÜNDÜ

7

İNSANSIZ DENİZ ARACI ERDEK’E GETİRİLDİ