ADD Bandırma Şubesinden Kocatepe çıkarması
Atatürkçü Düşünce Derneği Bandırma Şubesi, Büyük Taarruzun yıl dönümünde Afyonkarahisar-Kocatepe´deki etkinliklere katıldı.
Bölge Haberleri
Yayın: 28 Ağustos 2018 - Salı 09:10
Güncelleme: 28 Ağustos 2018 09:10
ADD Bandırma Şubesinden Kocatepe çıkarması

Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından her yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenlenen etkinlikler bu yıl da 23-26 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirildi.
Etkinlikler ile ilgili bilgi veren ADD Bandırma Şube Başkanı Serdar Polat ?ADD her yıl Kocatepe´de çeşitli etkinlikler düzenliyor. Biz de bu yıl Bandırma´dan 25 kişilik bir ekiple katılım sağladık. Bu yıl etkinlikler kapsamında Türkiye´nin farklı illerinden gelen 130 gencin katılımıyla ?Afyon Kocatepe Yıldırım Kemal Gençlik Kampı? düzenlendi. Burada gençlerimiz eğitim seminerleri, söyleşiler, turnuvalar, müzik dinletileri ve bölgenin tarihsel dokusunu kapsayan gezilere katıldı. Biz de kamp alanında gençlerle birlikte olduk, marşlar söyledik, eğitim çalışmalarına katıldık. Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Süheyl Batum da oradaydı. 26 Ağustos gecesi 03.00´da Kocatepe´ye yürüyüşümüzü başlattık ve 04.30´da Kocatepe´deydik. Kutlamalara katılım gösteren en güçlü topluluk ADD idi ve bölge halkının yoğun ilgisi ile karşılandık? dedi.
Haber : Ozan Ertuğrul

  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
1

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

2

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

3

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

4

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

5

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

6

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

7

Bandırma'da motosiklet kazası: 1 yaralı