ADD Güre Şubesinin sergi etkinlikleri sürüyor
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Güre Şubesi´nin her yıl düzenlediği yaz dönemi sergilerinin bu yıl ki 2. sergisi olan ?Kadrajım ve Renklerim´ sergileri Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka tarafından açıldı.
Bölge Haberleri
Yayın: 13 Temmuz 2016 - Çarşamba 23:41
Güncelleme: 13 Temmuz 2016 23:41
ADD Güre Şubesinin sergi etkinlikleri sürüyor

ADD Güre Şubesi´nde geleneksel hale gelen yaz dönemi sergileri bu yıl da devam ediyor. Yaz döneminin sergilerinin ikincisi olan Nigar Afacan´ın ?Kadrajım´ konulu fotoğraf sergisi ve eşi Fikret Afacan´ın ?Renklerim´ konulu resim sergisi Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, ADD Güre Şube Başkanı Sinan Kahyaoğlu, sanatçıların ve sanatseverlerin katılımı ile açıldı.
Serginin açılışını yapan Belediye Başkanı Kamil Saka, sanatçı eşlere sanata yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ederek, ?Acı terör olaylarını yaşadığımız bu günlerde, böyle kültür ve sanat faaliyetlerine daha çok ihtiyacımız var. Sanat ve sanatçılarımızın faaliyetlerini sürdürebileceği büyük bir kültür merkezinin hazırlıkları devam ediyor. Bizi bu sanatla buluşturan değerli arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra yapacakları çalışmalarda kendilerine başarılar diliyorum? dedi.
Sergide 21 fotoğraf ve 26 resim katılanların ilgisine sunuldu. Açılan ortak sergi ADD Güre Şubesi´nde 1 hafta boyunca ziyarete açık olacak.
Haber Merkezi

  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Salı 20.3 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 15.7 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Zorunlu kış lastiği uygulamasında tarih öne çekildi

2

ERDEKLİ ÇİFTÇİLER TARIM FUARINDA

3

Erdek Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı

4

Teknik Direktör Gürsel: “3 puan aldık, mutluyum”

5

Bandırmaspor: 2-Ümraniyespor: 1

6

Ahmet Akın, can dostları Pati Park ile buluşturdu

7

Balıkesir’den Gazze’ye vicdan köprüsü