Bugün, 22 Ekim 2024 Salı

ADD Genel Başkanı Bandırma’da konuştu

ADD Genel Başkanı Bandırma’da konuştu

“Siyasette zenginleşen kansızdır, soysuzdur”

Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Genel Başkanı Dr. Hüsnü Bozkurt, Bandırma’da konuştu.

Santral Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte önce ADD Bandırma Şubesi’nin video sunumu yapıldı. Ardından konuşan ADD Bandırma Şube Başkanı Zeynep Yeşiltaş, çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yeşiltaş, görevi devraldıklarında 507 olan üye sayılarını 632’ye yükselttiklerini belirterek, “Geçen yıl 62 öğrenciye ayda 500 lira burs vermiştik. Bu yıl ise 80 öğrenciye1500’er lira burs veriyoruz” dedi. Yeşiltaş, “Halkımız Atatürk’ten ve cumhuriyetten asla vazgeçmeyecektir” diye konuştu.

BOZKURT’TAN ÇARPICI KONFERANS

Ardından kürsüye davet edilen ADD Genel Başkanı Dr. Hüsnü Bozkurt, çok etkileyici bir konferans verdi.

Bozkurt, “Yeniden Atatürk Cumhuriyeti” başlıklı konferansında, şunları söyledi:

“Cumhuriyetimiz, aynı zamanda bir kadın devrimidir. Bu millete yıllarca Kemalizm’i unutturmaya çalıştılar. İdeolojisiz bir toplum olmaz. Kemalizm, önce insan olmaktır. İnsan olmak ise erdemli olmayı gerektirir. Vatanı korumak, önce çocuğu korumakla başlar. İşte ‘Yenidoğan Çetesi olayı. Bu kadar çocuk para uğruna öldürülmüşken Sağlık Bakanı, ‘Bir baba olarak üzüldüğünü’ söyledi. Yok yahu! Üzülmüş! Oysa yapacağı tek iş, istifa etmesidir. Bu iktidar, 62 günden beri Narin’in katilini bile bulamadı. Buna rağmen İçişleri Bakanı hâlâ ortada geziyor. Ülkemizde emperyalizmin maşaları olan mikrop yuvaları tarikat ve cemaatler para içinde yüzüyor. Bu arada sözüm ona bize Müslümanlık satmaya çalışıyorlar. Bu millet 1000 yıldır Müslüman. Bu zibidiler bize Müslümanlık satmasın. Vatan elden gidiyor. Gençlerin geleceğine ipotek sokuldu. Diploması bile olmayanlar, bize ahkâm kesiyor. Bu cumhuriyeti yeniden kurmalıyız. Hiçbirimizin yorulduk demeye hakkı yok. Çünkü ülkenin geleceği tehdit altında. Siyasetten zenginleşen kansız ve soysuzdur. Çünkü onların zenginleşmesi, halkın fakirleşmesi demektir. Bu ülkenin ve gençlerimizin geleceği tehdit altında. Bu ülkede okumuş kimse olması istenmiyor. 1 milyon atanmamış öğretmen var. imamları köylere soktular. Osmanlı dönemindeki gibi ülkeyi cehaletle yönetmek istiyorlar. Bu cumhuriyet bizlere Atatürk’ün çok aziz bir emaneti. Yönetimde bulunan, memleketi kurutan bu insanlarla uzlaşma olmaz. Bu insanlar, görevden ayrıldıktan sonra onların mallarına cumhuriyete yaptıkları darbe için el konulmalıdır. Atatürkçüler olarak birbirimizi gagalamak yerine el ele vermek

zorundayız. Geleceği kaybetmemeliyiz. Atatürkçü Düşünce Derneği’ne üye olup, destek verin. Umudunuzu asla yitirmeyin. Atatürk’le kalın, hoşçakalın!”

Belediye Başkanı Dursun Mirza’nın yanı sıra kalabalık bir topluluğun izlediği konferansın ardından Bozkurt’a, ADD Bandırma Şube Başkanı Zeynep Yeşiltaş tarafından plaket verildi.



Anahtar Kelimeler: Genel Başkanı Bandırma’ konuştu
  • Salı 19.7 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 20.5 ° / 8.5 ° Güneşli
  • Perşembe 19.9 ° / 9.5 ° Güneşli