ADD Şube Başkanı Sedat Önder: El ele vererek, Erdeki ekonomik yönden geliştirmeliyiz
Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Erdek Şube Başkanı Sedat Önder, Erdekimizi, ekonomik yönden geliştirmek için el ele vermek zorundayız. Erdek, bunu hak ediyor dedi.
Erdek Haber
Yayın: 20 Haziran 2011 - Pazartesi 12:00
Güncelleme: 20 Haziran 2011 12:00
ADD Şube Başkanı Sedat Önder: El ele vererek, Erdeki ekonomik yönden geliştirmeliyiz
Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Erdek Şube Başkanı Sedat Önder, "Erdek`imizi, ekonomik yönden geliştirmek için el ele vermek zorundayız. Erdek, bunu hak ediyor" dedi.
Erdek`te kısır siyasi çekişmelere artık son verilmesinin zamanının geldiğini vurgulayan Önder, şu değerlendirmede bulundu:
"Erdek, ülkemizin en güzel ve yaşanacak kentleri arasında yer alıyor. İlçemizi, ekonomik açıdan belli bir yere getirmek, bu kentte yaşayan herkesin görevidir. 
Bunu gerçekleştirmenin yolu ise sevgi ve hoşgörü duyguları içinde kenetlenmekten geçer. Türkiye`de turizmin ilk doğduğu ilçe olan Erdek`in, o yıllarda uluslararası boyutlarda olan ismini yeniden, ülke içi ve ülke dışında duyurmalıyız."
140 üyeye sahip bulunan ADD Erdek İlçe Şubesi`ne, herkesi üye olup, destek vermeye çağıran Aysan, "Kamu yararına dernekler statüsünde bulunan derneğimize yargı mensupları, öğretmenler, diğer meslek çalışanları ve tüm halkımızı davet ediyoruz" dedi.
Önder BALIKÇI
Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 32.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Salı 30.9 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 31.1 ° / 12.4 ° Güneşli
1

Marmara Adası'nın ciğerleri yanıyor!

2

Haftasonu yoğunluğu kazaları beraberinde getirdi

3

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ..!

4

Çömez’dan Mekin’e ziyaret

5

CHP heyetinden Erdek’e çıkartma

6

Milletvekili Turhan Çömez Erdek'te konuştu: “Yazık bu ülkeye!”

7

Erdek’te tarım sayımı çağrısı