A.Demirspor-Bandırmaspor maçı belli oldu
Cumartesi günü, Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı´nda, saat 18.30´da başlayacak olan Adana Demirspor-Bandırmaspor maçında Murat Özcan düdük çalacak.
Spor Haber
Yayın: 29 Nisan 2017 - Cumartesi 05:56
Güncelleme: 29 Nisan 2017 05:56
A.Demirspor-Bandırmaspor maçı belli oldu

Cumartesi günü, Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı´nda, saat 18.30´da başlayacak olan Adana Demirspor-Bandırmaspor maçında Murat Özcan düdük çalacak. İstanbul bölgesi A klâsmanı hakemi olan Özcan, satış/pazarlama sektöründe görev yapıyor. Özcan, bu sezon, 25 Şubat 2017´de, Bandırma´da oynanıp 4-0 bordo-beyazlı takımın üstünlüğüyle kapanan Bandırmaspor-Şanlıurfaspor maçını da yönetmişti.
Adana´daki karşılaşmada kıdemli yardımcı hakemliği Özgür Ertem yapacak. Ankara bölgesi A klâsman yardımcı hakemi olan Ertem, öğretmenlik görevini yürütüyor.
Maçın diğer yardımcı hakemi olan İstanbul bölgesinden Önder Yılmaz da A klâsman yardımcı hakemi kokardı taşıyıp eğitimcilik görevinde bulunuyor.
Maçın dördüncü hakemliğini Çağdaş Altay yapacak. Altay, İstanbul bölgesi B klâsmanı hakemi olup mühendislik görevini yürütüyor.
Karşılaşmada Futbol Federasyonu temsilciliklerini ise Ekrem İnici, Sırrı Tuğ ve Cengiz Önen üstlenecek. Haber : Önder Balıkçı

  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
1

Bandırmalı atletlerin başarısı

2

Bandırmaspor Kulübü’ne ve taraftarlarına ceza

3

Bandırmaspor, Pendikspor’a gidecek

4

MAÇ SONU

5

Bandırma Spor-Sakaryaspor: 1-1

6

İlk maç: Bandırmaspor-Sakaryaspor

7

Modern Pentatlon’un kalbi Erdek’te atıyor