Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

?Aden? filminin galasını Muammer Brav sunacak

?Aden? filminin galasını Muammer Brav sunacak

Barış Atay´ın merakla beklenen ikinci filmi ?ADEN?in galası, uluslararası sinema eleştirmeni ve televizyon programı yapımcısı Muammer Brav´ın sunumuyla gerçekleşecek.

Barış Atay´ın merakla beklenen ikinci filmi ?ADEN?in galası, uluslararası sinema eleştirmeni ve televizyon programı yapımcısı Muammer Brav´ın sunumuyla gerçekleşecek. Gala, 21 Ağustos 2021 Cumartesi günü, saat 19.30´da, filmin yönetmeni ve oyuncuların katılımıyla çevrimiçi olarak, https://mubi.io/eden adresinden sinemaseverlerle buluşacak.
BANTAŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olup, ülkemiz ve dünya sinemasını çok iyi tanıyan sinema eleştirmenleri arasında yer alan Muammer Brav, çok sayıda programa imzasını attı.
Brav´ın sunumunda gerçekleşecek olan galayla sinemaseverlerle buluşacak ?Aden?, İstanbul ve Adana Film Festivalleri´nin ardından Nürnberg Türk-Alman Festivali´nden de ödülle dönmüştü. Yüksek gerilimli politik alegori olan filmde, asırlardır kırılamayan kısır döngülerin, iktidar savaşlarının, göçlerin temsili güçlü bir şekilde sunulurken, bir yandan da çağımızın sorunlarına göndermeler yapılarak toplumsal değerler sorgulanıyor.
Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı