Tarih: 08.11.2016 16:32

Adını taşıyan camide Mevlit´i okundu

Facebook Twitter Linked-in

Mırız Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Osman Mırız, ölümünün 7. gününde dualarla anıldı.

Geçtiğimiz hafta vefat eden hayırsever işadamı Hacı Osman Mırız´ın vefatının 7. günü münasebetiyle mevlit okutuldu.

Merhum hayırsever işadamı tarafından yapılan ve kendi ismini taşıyan Hacı Osman Mırız Camii´nde okutulan Mevlit programında, Osman Mırız´ın oğlu Erdek Belediye Meclisinin AK Partili Üyesi Yaşar Ceyhun Mırız taziyeleri kabul etti.

Dün öğle namazına müteakip merhum Hacı Osman Mırız´ın ruhuna okutulan Mevlit´e, Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, Erdek ve çevre ilçelerden siyaset, bürokrat, iş dünyası ile spor dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Kur an-ı Kerim okunarak, duaların edildiği Mevlide katılanlara lokma, irmik tatlısı, gül suyu ve şeker ikramında bulunulup Yasin-i Şerif dağıtıldı.

Mevlit programının sonunda merhum Hacı Osman Mırız´ın oğlu Yaşar Ceyhun Mırız, babasının İstanbul´da bulunan evinde akşam namazına müteakiben okutulacak mevlide katılmak üzere ilçeden ayrıldı.

Erdek aşığı hayırsever işadamı merhum Hacı Osman Mırız´ın vefatının 7. günü münasebetiyle ilçemizin dışında da İstanbul başta olmak üzere Antalya ve İzmir´de de mevlit okutuldu. Osman Mırız´a ait İstanbul´da bulunan evinde okutulan mevlit´te, Ankara Kocatepe Camii İmam Hatibi İsmail Coşar, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Millet Camii İmam Hatibi Mehmet Bilir, 2010 Dünya Kuran­ı Kerim Okuma Birincisi Ali Tel ve 2014 Dünya Kur´an­ı Kerim Okuma Birincisi Alpcan Çelik görev yaptılar.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —