Ahmet Edip Uğur son yolculuğuna uğurlandı
Geçirdiği bir hastalık nedeniyle uzun süredir tedavi görürken hayatını kaybeden Balıkesir eski Milletvekili ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı A. Edip Uğur son yolculuğuna uğurlandı.
Bölge Haberleri
Yayın: 10 Eylül 2021 - Cuma 23:43
Güncelleme: 10 Eylül 2021 23:43
Ahmet Edip Uğur son yolculuğuna uğurlandı

Geçirdiği bir hastalık nedeniyle uzun süredir tedavi görürken hayatını kaybeden Balıkesir eski Milletvekili ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı A. Edip Uğur son yolculuğuna uğurlandı. 
Balıkesir Zağnos Paşa Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Edip Uğur, Başçeşme Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedildi. 
TBMM’de 18. dönem Anavatan Partisi’nden, 22-23 ve 24. dönem AK Parti’den Balıkesir Milletvekili olarak görev yapan ve 2014 yılında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlık görevine seçilen Edip Uğur’un cenaze namazına; Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, TBMM eski Başkanlarından Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Cemil Çiçek, Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, İlçe Belediye Başkanları, iş ve siyaset dünyasının ileri gelenleri katıldı. 
Zağnos Paşa Camisi’ndeki cenaze namazı öncesinde oğulları İsmail ve Mahmut Uğur ile eşi Nurgül Uğur taziyeleri kabul etti. 
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Ahmet yolculuğuna uğurlandı
  • Pazartesi 14.9 ° / 8.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 7.7 ° / 1.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Mamun Bahçeleri Yokuşunda Kaza: 2 Motorcu Yaralandı

2

Şubat’ta Bahar Havası: Erdek’te Sahiller Doldu

3

Türkiye’de ilk olacak "Lisanslı Zeytinyağı Depoculuğu" için imzalar atıldı

4

Bandırmaspor - Serik Spor: 0-3

5

Burada kaza “geliyorum” diyor!

6

Erdekspor evinde fark yedi: 0-4

7

BANÜ ile “Engelime Renk Ver Derneği” arasında protokol