Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Ahmet Edip Uğur vefatının yıl dönümünde anıldı

Ahmet Edip Uğur vefatının yıl dönümünde anıldı

“Gittin mi büyük gideceksin ayrılık bile gurur duyacak seninle” Balıkesir siyasetinin önemli değerlerinden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kurucu Belediye Başkanı ve Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Kurucular Kurulu Üyesi...

“Gittin mi büyük gideceksin ayrılık bile gurur duyacak seninle” Balıkesir siyasetinin önemli değerlerinden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kurucu Belediye Başkanı ve Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Kurucular Kurulu Üyesi Ahmet Edip Uğur vefatının 1. yıldönümünde dualar ve yapılan hayırlarla anıldı. 

Ahmet Edip Uğur’un için ilk olarak Balıkesir Baş Çeşme Mezarlığı’nda kabri başında anıldı. 

Ahmet Edip Uğur’un mezarı başında düzenlenen anma törenine DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, beraberinde Gençlik Politikaları Başkanı Burak İşcan ile birlikte katılırken, Sever, Erdek’ten getirdiği toprağı kabir ile buluşturdu. 

Anma töreni DEVA Partisi Balıkesir İl Başkanlığı parti binası önünde lokma hayrı ile devam etti. Düzenlenen hayra DEVA Partisi Balıkesir İl Başkanı Kemal Aydemir, partinin ilçe başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı. 

Parti il binasına “Asla Unutmayacağız. Saygı ve Rahmetle Anıyoruz…” yazısı asıldı. 

DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Yaptığı hizmetler ve hayırseverliği ile kalplerdeki yerini alan uzun süren siyasi hayatında ilimizin ağabeyi her kesime dokunarak gönüllere taht kurmuş Balıkesir siyasetinin değerlerinden Ahmet Edip Uğur’u rahmetle anıyorum, mekanı cennet olsun. Gittin mi büyük gideceksin ayrılık bile gurur duyacak seninle.” diyerek sözlerine ekledi.
Diğer yandan; Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’de Cuma namazı vaktinde Ahmet Edip Uğur için lokma hayrı düzenledi. Zağnos Paşa Camisi önündeki hayırda vatandaşlara lokma ikram edildi.

Haber: Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Ahmet vefatının dönümünde anıldı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli