Tarih: 06.11.2020 15:26

AK Parti Erdek Teşkilatından Kaymakam Atasoy´a ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kudret Yangal ve yönetim kurulu üyeleri, Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy´u makamında ziyaret etti.
Kaymakam Atasoy, ziyarette yaptığı konuşmada, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kudret Yangal ve yeni seçilen yönetim kurulu üyelerine başarı diledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Atasoy, "Erdek, güzel ve geleceği olan bir ilçedir. Hep birlikte en güzel hizmetleri getirmek için çalışmalarımızı sürdürmeliyiz." dedi.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kudret Yangal ise yeni yönetim kurulu üyeleriyle kurumları ziyaret ettiklerini belirterek, teşkilatın çalışmaları hakkında bilgi verdiklerini aktardı.

Siyasiler olarak vatandaşlar, kurum ve kuruluşlar arasında hizmet köprüsü vazifesi gördüklerini ifade eden Yangal, "Önemli olan burada ilçemize kalıcı hizmetler getirmek. Bunun için üzerimize düşeni yerine getirmeye hazırız." diye konuştu.
AK Parti Erdek İlçe Teşkilatının ziyaret programı; Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi Baştabibi Uzm. Dr. Yalçın Düker, Erdek Emniyet Müdürü Faik Karabaş, Erdek İlçe Tarım ve Orman Müdürü Dilek Işıktaş, Erdek Jandarma Komutanı Yüzbaşı Halil İbrahim İlanku, Marmarabirlik´e bağlı S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Şenol ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamlarında gerçekleştirilen ziyaretlerle devam etti.
Haber: Tuncay Ertan




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —