AK Parti İl Başkanı, Gönen´in ?DEVAM? dediğini iddia etti
Seçim gezilerini Gönen´de sürdüren AK Parti Balıkesir İl Başkanı Av. Hasan Demiraslan´a vatandaştan ve esnaftan imar affı teşekkürü geldi.
Bölge Haberleri
Yayın: 21 Mayıs 2018 - Pazartesi 20:11
Güncelleme: 21 Mayıs 2018 20:11
AK Parti İl Başkanı, Gönen´in  ?DEVAM? dediğini iddia etti


Demiraslan, hükümetin yaptıklarının halkta karşılığını görmelerinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Av. Hasan Demiraslan ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Zekai Kafaoğlu, Gönen´de esnafları ziyaret ederek vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi. AK Parti ve MHP Gönen İlçe Başkanları, Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, il ve ilçe yöneticilerinin de katıldığı ziyaretlerde, İl Başkanı Demiraslan, 24 Haziran´da gerçekleşecek seçimde desteğin devam etmesini istedi.
Birçok esnaf, özellikle Resmi Gazete´de yayımlanan imar affı konusunda Başkan Demiraslan´a teşekkür etti.
Vatandaştan gelen sorun ve talepleri dinleyen Demiraslan, sorunların çözümü konusunda gerekli hassasiyetin gösterileceğini söyledi.
Haber Merkezi

  • Cuma 14 ° / 2.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 15.6 ° / 5.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 5.7 ° / 4.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Narlı’da tırların çarptığı evler zarar görüyor

2

ERDEK’TE İFTAR ÇADIRI RAMAZAN’IN İLK GÜNÜNDE KAPILARINI AÇTI

3

RAMAZAN’IN İLK GÜNÜNDE SICAK PİDE KUYRUĞU

4

RAMAZAN GELDİ HERGÜN 200 PİDE

5

Mırız: “Ramazan ayı kalplerin bir olduğu en kıymetli zamandır”

6

GÜÇLÜ YARINLAR İÇİN AYNI SOFRADA BULUŞTULAR

7

Ayvalık'ta 7 ayrı adrese eş zamanlı operasyon; silah ve uyuşturucu ele geçirildi