AK Parti Milletvekilleri Manyas´ta
AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Yavuz Subaşı, Adil Çelik, AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan ve mahalle muhtarları ile birlikte Manyas Sol Sahil Sulama Projesi kapsamındaki çalışmaların devam ettiği alanları yerinde incelediler.
Bölge Haberleri
Yayın: 02 Şubat 2021 - Salı 18:24
Güncelleme: 02 Şubat 2021 18:24
AK Parti Milletvekilleri Manyas´ta

AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Yavuz Subaşı, Adil Çelik, AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan ve mahalle muhtarları ile birlikte Manyas Sol Sahil Sulama Projesi kapsamındaki çalışmaların devam ettiği alanları yerinde incelediler.
Milletvekili Subaşı, devam eden çalışmalarla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, ?Manyas 2. Merhale Projesi kapsamında yer alan Manyas Ovası Sol Sahil Sulaması İnşaatı işinde toplulaştırma faaliyetleri tamamlanma aşamasına geldi? dedi.
Toplulaştırma faaliyetleri ile ?Bereketli Sulama Sahası?nda ve Bandırma ilçe sınırları içerisinde yer alan Külefli, Bereketli, Doğruca, Yenisığırcı, Akçapınar ve Kuşcenneti mahallelerinde toplulaştırma faaliyetlerine ait yeni parselasyon planları tamamlanarak tarlalara ulaşım yolunun sağlanması ve tarımsal faaliyetin aksamaması amacıyla 175 km tarla ulaşım yolunun Manyas Ovası Sol Sahil Sulaması İnşaatı kapsamına alındığını kaydeden Milletvekili Subaşı: ?Sözleşme Bedeli 227.150.000 TL olan işin kapsamında bugüne kadar 65 km yol yapımı tamamlanmış olup, mevsim şartlarına göre yapım faaliyetinin devam ettirilerek sulama sezonuna yetiştirilmesi planlanmaktadır.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Parti Milletvekilleri Manyas
  • Pazartesi 14.2 ° / 7.3 ° false
  • Salı 16.2 ° / 5.6 ° false
  • Çarşamba 17.8 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Sırra kadem basan Elif'i arama çalışmaları 7'nci gününde; dijital verilerden de sonuç alınamadı

2

Kapıdağ’daki arama kurtarma çalışmalarına Kızılay’dan kesintisiz destek

3

Eğitim-İş Erdek Temsilciliği açıklama yapacak

4

Erdek’te lodos; dalgalar, denizle karayı birleştirdi

5

Çömez, Kapıdağ’daki çalışmalara katıldı

6

Büyükşehir Belediyesi Elif için seferber oldu

7

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin davada, Kıvanç Tatlıtuğ 'tanık' olarak dinlenecek