AK Partide kıyım sürüyor
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever´in ardından AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan´da görevini bırakmak zorunda kaldı.
Bölge Haberleri
Yayın: 18 Kasım 2016 - Cuma 18:20
Güncelleme: 18 Kasım 2016 18:20
AK Partide kıyım sürüyor

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever´in ardından AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan´da görevini bırakmak zorunda kaldı.
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan, partisinin Balıkesir Milletvekilleri tarafından istenmediği gerekçesiyle istifaya zorlanarak görevini bırakmak zorunda bırakıldığını açıkladı.
AK Parti Balıkesir İl Başkanlık görevinin sona ermesinin ardından basına açıklama yapan Orkan, ?Bugüne kadar siyaseti çıkar aracı olarak görmedim. Ben istifa etmedim, ettirildim. Beni istifaya davet eden yetkililere ?neden benimle çalışmak istemiyorsunuz?´ diye sordum, tarafıma cevap olarak ?sayın milletvekillerimizle yapılan istişarelerde böyle uygun görmüşler." diye konuştu.
Kısa süre önce Balıkesir´den sorumlu parti müfettişlerinin "yeni dönemde seninle çalışmak istemiyoruz" diyerek istifa etmesini istediklerini belirten AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan, istifasını sunduktan sonra yaptığı açıklamada 15 yıllık emeğinin 10 saniyede bitirilmesinden yakındı.
Yeni dönemde kendisiyle çalışılmayacağının açıkça söylendiğini, bunun nedenini sorduğunda ise AK Parti Balıkesir Milletvekilleri ile yapılan istişare sonucunda bu karara varıldığı cevabı aldığını söyleyen Orkan, AK Parti´nin çeşitli kademelerinde uzun yıllardır görevler üstlendiğini, siyaseti hiç bir zaman bir çıkar aracı olarak görmediğini dile getirdi.
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Partide kıyım sürüyor
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.4 ° / 12.2 ° false
1

100 yaşındaki hayırsever Hacı Ahmet Gemici

2

Erdek sahilinde kasım ayında deniz keyfi

3

Büyükşehir’den Gençlere ve Kültüre Yatırım

4

Marmarabirlik’ten 761 milyon TL’lik ödeme

5

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

6

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

7

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI