Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

AK kadro Gönen’de sevgi gösterileriyle karşılandı

AK kadro Gönen’de sevgi gösterileriyle karşılandı

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Mustafa Canbey ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile birlikte seçim otobüsüyle Gönen’de halkı selamlayarak, esnaf ziyareti,

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Mustafa Canbey ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile birlikte seçim otobüsüyle Gönen’de halkı selamlayarak, esnaf ziyareti, AK Parti Seçim Lokali ve Gönen 11. Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi ve Otomotiv Fuarı’nı ziyaret ettiler. 
Seçim otobüsü ile Gönenlileri selamlayan Başaran, Canbey ve Yılmaz halkın sevgi gösterileriyle karşılandı. Gönen’de esnaf ziyareti yapan ve vatandaşlarla sohbet eden AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, 14 Mayıs’ta AK Parti’nin Türkiye Yüzyılı Vizyon projeleri ile seçim beyannamesin de yer alan konularda bilgilendirmede bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ileten Başkan Başaran, Cumhurbaşkanına ve Cumhur İttifakı’na destek istedi. 
AK Parti Seçim Lokali ziyaretinde konuşan Başaran, 21 yıllık AK Parti iktidarında Balıkesir’e 50 milyarın üzerinde bir yatırım yaptığını ifade ederek, “Balıkesir’de 20 ilçemize ne ihtiyacı varsa o alanda hizmet ve eser kazandırdık. Öznemiz Balıkesir diyerek her işin takipçisi olduk ve Balıkesir’imize çok değerli hizmetler kazandırdık. Bu hizmetleri, bu eserleri AK Parti yaptı. 14 Mayıs seçimlerinden sonra da yine AK Parti yapacak, Cumhurbaşkanımız yapacak. Öncelikle gerçekten 14 Mayıs'ta sıradan bir seçim yapmayacağız. Bu seçimlerde güven ve istikrar ikliminin devam edip etmeyeceğine karar verilecek. Son yirmi yıldaki eser dönemi sürecek mi yoksa koalisyon dönemi Türkiye'sine geri mi dönülecek karar verilecek. Bu seçimlerde terörle mücadelenin devam edip edilmeyeceğine de karar verilecek. Muhalefet ortakları teröristlere destek veriyorlar. Cezaevindeki ve yurt dışına kaçan teröristler şu anda bu seçimleri bekliyor. Uçak bileti bile alanlar var. Kendilerine makam mevki bekleyenler var. Demek ki kendilerine 7'li koalisyondan değil, 9'lu koalisyondan söz almışlar.” dedi. 
AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz AK Parti Seçim Lokali ziyaretinin ardından ve Gönen 11. Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi ve Otomotiv Fuarı’nı ziyaret ettiler. Fuar alanındaki firmaları ziyaret eden AK Parti heyeti, AK Parti’nin Türkiye Yüzyılı’nda vizyona koyacağı tarım politikaları üzerine bilgilendirmelerde bulundular. Fuar alanında vatandaşların büyük bir ilgisiyle karşılanan AK Partiler, Gönenlilere teşekkür ederek Bandırma ziyaret programı için bölgeden ayrıldı. 
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı