AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı’ndan Büyük İftar Buluşması
AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı, Ramazan ayının manevi atmosferini hemşehrileriyle paylaşmak üzere iftar programı düzenliyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 14 Mart 2025 - Cuma 13:32
Güncelleme: 14 Mart 2025 13:32
AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı’ndan Büyük İftar Buluşması

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı, Ramazan ayının manevi atmosferini hemşehrileriyle paylaşmak üzere iftar programı düzenliyor. 15 Mart Cumartesi günü Milli Kuvvetler Caddesi'nde gerçekleşecek programda, Balıkesir aynı sofrada buluşacak.

Ramazan’ın paylaşma, dayanışma ve kardeşlik ruhunun en güzel şekilde yaşanacağı buluşmada, dualarla oruçlar açılacak ve gönül sofraları kurulacak.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Başkanı Zafer Sırakaya, MKYK Üyesi Naim Makas, MKYK Üyesi Hilal Kalyoncu Koç’un da teşrif edeceği iftar programı ile alakalı açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, “Ramazan ayı, rahmet ve bereket ayıdır. Paylaşmanın, birlik olmanın, mazlumun yanında durmanın en güzel zamanıdır. Bu mübarek günlerde Balıkesirli hemşehrilerimizle bir araya gelerek, aynı sofrada buluşmanın mutluluğunu yaşayacağız. Tüm vatandaşlarımızı bu manevi atmosfere ortak olmaya davet ediyoruz” dedi.
İftar programı, AK Parti teşkilatı ve vatandaşların katılımıyla 15 Mart Cumartesi Günü Milli Kuvvetler Caddesi’nde  gerçekleştirilecek.

  • Pazar 18.1 ° / 6.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 19.5 ° / 8.7 ° Güneşli
  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
1

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

2

Burası, Bandırma’nın Paşakent Mahallesi. Nüfusu 11 bini aştı ve her geçen gün artıyor.

3

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

4

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

5

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı

6

Altyapı Çalışmalarında Arkeolojik Kalıntılar Çıkıyor

7

Mahkeme kararı: “Bu hayvanlar Türkiye’ye sokulamaz”