Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

AK Parti Balıkesir Milletvekili adayları tam kadro Bandırma’daydı

AK Parti Balıkesir Milletvekili adayları tam kadro Bandırma’daydı

AK Parti İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi, geçtiğimiz günlerde Edremit’te gerçekleştirdiği “9’da 9 Tam Saha Çalışması” ziyaret programının aynısını Bandırma’da da gerçekleştirdi.

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti Balıkesir Milletvekili ve adayı Belgin Uygur, AK Parti Balıkesir Milletvekili ve adayı İsmail Ok, AK Parti Balıkesir Milletvekili ve adayı Mustafa Canbey, AK Parti Balıkesir Milletvekili adayı Ali Taylan Öztaylan, AK Parti Balıkesir Milletvekili ve adayı Mutlu Aydemir ve AK Parti Balıkesir Milletvekili adayları Mehmet Aydemir, Ahmet Gür, Eşref Uslu ve Fatih Güngör, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile tam saha seçim çalışmaları gerçekleştirildi. 
Her bir Milletvekili adayının ayrı ayrı gerçekleştirdiği ziyaret programında Bandırma’da girilmedik sokak, çalınmadık kapı, alınmadık gönül bırakılmadı. Bandırma’da tam bir AK Parti şöleni yaşanırken vatandaşların sevgi gösterileri ve destekleri görülmeye değerdi. Gündüz şehir içinde gerçekleştirilen ziyaretler akşam da kırsal mahallelerde devam edildi. 
Bandırma halkının yapılan bu ziyaretlerden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirmeleri AK Parti Teşkilatını ve Milletvekillerini memnun ederken 14 Mayıs’ta Bandırma’nın seçim sandıklarında desteklerinin üst düzeyde olacağının bir göstergesi olarak değerlendirildi. 
Haber Merkezi



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli