Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

AK Parti İl Başkanı Başaran, CHP ve İYİ Parti seçmenine seslendi

AK Parti İl Başkanı Başaran, CHP ve İYİ Parti seçmenine seslendi

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, Balıkesir Şehir Hastanesi’ni ziyaret etti.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran ile birlikte Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. 
Balıkesir İl Sağlık Müdürü Serkan Kadir Keskin, hastanedeki çalışmalar ve faaliyet alanlarıyla ilgili brifing verdi, hastane içerisinde 800 M2 alana yapımına başlanan Tüp Bebek Merkezi’ni tanıttı. 
İncelemeler sonrasında açıklamada bulunan AK Parti Balıkesir Milletvekili Uygur, “Hem yanık tedavi merkezimizi, hem inme merkezini, hem de yakında hizmete açılacak olan tüp bebek merkezimizi gördüğümüzde aslında Türkiye'nin son 21 yılda sağlıkta nereden nereye geldiğinin en güzel örneklerini Balıkesir Atatürk Şehir Hastanemizde gördük. Tabi ki bundan 22 yıl önce tedavi ücretini ödeyemediği için rehin alınan hastanelerden, ilaç bulamayan hastalardan, Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde artık her biri otel konforunda olan, her çeşit tedavinin yüksek konfor ile uygulandığı hastanelere geldik. Aslında covit sürecinde de bu güçlü sağlık altyapısının, şehir hastanelerinin vatandaşımıza sağladığı, sağlık camiamızı sağlamış olduğunuz katkıyı da gördük. Biz elhamdülillah o süreçte Avrupa'daki tabloların, kendisini dünyanın en güçlü, en gelişmiş ülkeleri olarak gören ülkelerin aksine, hiçbir hastamızı o süreçte ne tedaviye, ne ilaca, ne hastaneye muhtaç bıraktık. Tabii ki kaybedilen canlarımız oldu. Onların acısı bizim yüreğimizde. Tedavi noktasında bu hastalığa yakalanan hastalarımızı güçlü sağlık altyapımız ve şehir hastanelerimiz sayesinde hiçbir mağduriyet yaşatmadan tedavi süreçlerini tamamladık. 45 günlük süreç içerisinde biner yataklı 2 acil durum hastanemizi de hayata geçirdik. Şehir hastanelerimiz peyderpey hayata geçmeye devam etti.” dedi. 
AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran ise, “Ama milletimiz kimin istikrarlı hizmet gerçekleştiriyor, iddialarını gerçeğe dönüştürüyor, kim bugün söylediğini yarın inkar ediyor, 180 derece dönüş yapıyor, görüyor. Şimdi bakıyorsunuz düne kadar PKK-HDP seviciliği yapan Kılıçdaroğlu döndü, milliyetçi oldu. Ya arkadaş sen deve misin, kuş musun bir karar ver. Kafalarını kuma sokup, açıkçası her tarafı açıkta kalan şeyler gibi, ne yaptıkları belli olmayan bir yapıya dönüştüler. Ben hekim olarak şunu görüyorum. Çok karakter, kişilik bozukluğu gibi şey var psikolojide. Ben Kılıçdaroğlu'nda bunu görüyorum açıkçası. Ama biz Cumhurbaşkanımızın önderliğinde hizmete devam ediyoruz. Milletimiz de olanları görüyor. Ben İYİ Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi seçmenine, kardeşlerimize sesleniyorum. Muhalefete oy verdiniz, iktidarı değiştiremediniz. Gelin iktidara oy verin, başınızdaki bu yalancı liderleri değiştirin. Muhalefeti değiştirin, millileştirin. Kaliteli bir muhalefetin gelmesine yardımcı olun diye çağrıda bulunuyorum.” diye konuştu. 
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli