Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

AK Parti İl Başkanı Başaran, sağlıkçıların Tıp Bayramı’nı kutladı

AK Parti İl Başkanı Başaran, sağlıkçıların Tıp Bayramı’nı kutladı

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Balıkesir Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı’nı ziyaret ederek sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Başaran, 14 Mart Tıp Bayramı vesilesi ile Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı’na ziyarette bulunarak İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Serdar Kadir Keskin, Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. İsmail Mert, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Arif Kadri Balcı, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Yakup İmren, Destek Hizmetleri Başkanı Bülent Şahan ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri Başhekimi Dr. Ahmet Selçuk Uzun ve çalışanlarına meslek hayatlarında başarılar dileyerek günlerini tebrik etti. 
Başaran, 14 Mart Tıp Bayramı vesilesi ile yaptığı açıklamada ise şu ifadelere yer verdi: “Halk içinde muteber bir nesne yok, devlet gibi. Olmaya devlet cihanda, bir nefes sıhhat gibi.” Ceddimizin 500 yıl önce çok veciz bir şekilde ifade ettikleri gibi, sağlıklı bir nefes alıp vermenin bedeli hiç bir şey ile ölçülemez. Bu iyilik halinin devamı ve rahatsızlandığımız zaman da her şeyini, canını, ailesini, kıymetlilerini riske atarak vazifesini bihakkın yapmaya çalışan tüm meslektaşlarımın, sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı tüm benliğimle gönülden kutluyorum. Doktorlarımız, hemşirelerimiz, ilk yardım görevlilerimiz ve diğer tüm sağlık çalışanlarımız, gece gündüz görev yapıyor, insanlara şifa dağıtıyor, her gün hayat kurtarıyorlar. Özverili çalışmalarından ötürü kendilerine şükranlarımı sunuyorum.”
Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı