Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

AK Parti İl Başkanlığı’ndan Ocak ayı toplantısı

AK Parti İl Başkanlığı’ndan Ocak ayı toplantısı

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı, Ocak ayı İlçe Başkanları Toplantısı’nı Balıkesir Öğretmen Evi'nde gerçekleştirdi. Toplantıya...

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı, Ocak ayı İlçe Başkanları Toplantısı’nı Balıkesir Öğretmen Evi'nde gerçekleştirdi. Toplantıya; AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Belgin Uygur, Adil Çelik, Mustafa Canbey ve Yavuz Subaşı, AK Parti İl Yürütme Kurulu Üyeleri, İlçe Koordinatörleri ve İlçe Başkanları katıldı. 
İlçe Başkanları toplantısı sonrası açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, toplantının verimli geçtiğini belirterek, “Her ay geniş katılımlı olarak bu toplantılarımızı gerçekleştireceğiz. Öncelikle MKYK üyemiz Belgin Uygur, Adil Çelik, Mustafa Canbey ve Yavuz Subaşı vekillerimize toplantıda yaptıkları konuşmalardan ve değerli paylaşımlarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Toplantıya katılan dava arkadaşlarıma da gösterdikleri hassasiyetten dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi. 
AK Parti İlçe Başkanları toplantısında; Balıkesir'de ve İlçelerde yapılacak çalışmalar değerlendirildiğini belirten İl Başkanı Başaran, teşkilatın vatandaşla buluşmasında ve dinlenmesinde izlenecek yöntemlerin ele alındığını bildirdi. 
 Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Parti Başkanlığı’ toplantısı
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false