Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

AK Parti İlçe Başkanı Hikmet Onay Muhtarları Kabul Etti

AK Parti İlçe Başkanı Hikmet Onay Muhtarları Kabul Etti

aOnay, Büyükşehir Yasası gereği Erdek merkez ve bağlı mahallelerde hizmet bekleyen yerlere hizmet ve yatırım gidecekse muhatabın kendilerinin olduğunu hatırlattı.

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay, merkez mahalle ve Kapıdağ Mahalle muhtarları ile bir araya geldi.
AK Parti Erdek İlçe Teşkilat binasında gerçekleşen toplantıda muhtarlarının sorunları masaya yatırılırken, AK Parti İlçe Başkanı Onay, Büyükşehir sınırlarına giren ve mahalleye dönüşen beldeler ve köylerde Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğunda olan hizmetler hakkında bilgi verdi.
AK Parti İlçe Başkanı Onay, muhtarlara yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediyesi'ne ait hizmetlerle ilgili AK Parti İlçe Teşkilatı olarak muhatabın kendilerinin olduğunu muhtarlara açıkladı.
Bilgilendirme toplantı davetine katılan tüm muhtarlara teşekkür eden Onay, konuşmasında şunları kaydetti:                    
Bizler Erdek'te seçimi kaybetmiş olabiliriz. Ancak Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazandık. Erdek'te seçimi kazanan belediye başkanımız büyükşehirden belli konularda yetki devri istedi. Ancak bu yetkiler verilmedi. İşte tam bu noktada bizlere daha fazla görev düşüyor. Bizler seçimi kaybetmiş olabiliriz ancak sizlerin yaşadığı mahallelerde çözüm bekleyen ve Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğunda olan sorunlarınızın muhatabı ve çözüm mercii bizleriz. Ben yıllarca İl Genel Meclis üyeliği görevinde bulundum. Balıkesir'de dostlarımız ahbaplarımız var. Beni istediğiniz zaman arayabilirsiniz. Erdek ve Kapıdağ Yarımadası için el ele verip, birlikte çalışarak, mahallelerimizin sorunlarının çözümüne yardımcı olmak zorundayız.” dedi.
AK Parti İlçe Başkanı Hikmet Onay'ın konuşmasından sonra, toplantıda hazır bulunan mahalle muhtarları Büyükşehir Yasası hakkında, İlçe Başkanı Onay'a sorular yönelterek, bilmedikleri konular hakkında detaylı bilgi sahibi olmaları sağlandı.
Onay`ın, mahalle muhtarları ile bir araya geldiği toplantıda, yönetim kurulu üyeleri ile AK Partili Belediye Meclis Üyeleri de hazır bulundu.
Haber : Taygun Ertan



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli