Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

AK Parti Milletvekili İsmail Ok, Erdek’te

AK Parti Milletvekili  İsmail Ok, Erdek’te

AK Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, seçim çalışmaları dolayısıyla Erdek’i ziyaret etti.

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve 28. Dönem AK Parti Milletvekili Adayı İsmail Ok, ‘Türkiye Yüzyılı Başlıyor, Doğrusu Ak Parti, Doğru Zaman Doğru Adam’ Sloganı ile Erdek’te esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim manifestosunu anlattı. 
14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak genel seçimler öncesinde AK kadrolar gece gündüz çalışmaya devam ediyor. AK Parti Erdek Seçim Bürosu’nda İlçe Başkanı Musa Alioğlu, yönetim kurulu ve partililerle bir araya gelen Ok, teşkilat mensuplarıyla birlikte, Erdek İlçe merkezi, Ocaklar, Düzler, Aşağıyapıcı, Tatlısu, Karşıyaka, Çakıl, Kestanelik ve Çayağzı mahallerinde karış karış gezip çalmadık kapı bırakmadı.
Erdek ve kırsal mahallelerde gerçekleştirilen seçim çalışmalarının ardından konuya ilişkin açıklama yapan Milletvekili Ok, “Bizleri güleryüz ve muhabbetle karşılayan Erdek’li hemşerilerimize, ziyaretlerimizde bizlere eşlik eden AK Parti Erdek İlçe Teşkilatına ve partimize gönül vermiş arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Haber Merkezi 



Anahtar Kelimeler: Parti Milletvekili İsmail Erdek’
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli