AK Parti Teşkilatı’nda bayramlaşma
AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı, Kurban Bayramı’nın 2. gününde bayramlaşma programı düzenledi.
Erdek Haber
Yayın: 13 Temmuz 2022 - Çarşamba 18:28
Güncelleme: 13 Temmuz 2022 18:28
AK Parti Teşkilatı’nda bayramlaşma

AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı, parti binasında kalabalık bir bayramlaşma töreni düzenledi. 
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu, Kadın Kolları Başkanı Bahar Koşan, Gençlik Kolları Başkanı Emre Konceli’nin ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma törenine; AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Vahdettin Çiftçi ve Sezai Doğan, Erdek Belediye Meclisi’nin AK Parti’li üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı. 
Bayramlaşma programında açıklamalarda bulunan AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu, İslam Alemi’nin özlemle beklediği Kurban Bayramı’nın coşkusunu yaşadıklarını söyledi. 
Bayramları birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile olan günler olarak niteleyen AK Parti Erdek İlçe Başkanı Alioğlu, “Bir bayrama daha kavuşmanın heyecanı ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Kurban Bayramı barışın, birliğin, yoksula, kimsesize umut olmanın bayramıdır. Bugün teşkilatımızda düzenlediğimiz bayramlaşma programına iştirak eden tüm konuklarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın.” diyerek sözlerine ekledi.
Haber: Tuncay Ertan 


 

Anahtar Kelimeler: Parti Teşkilatı’ bayramlaşma
  • Pazartesi 19.5 ° / 8.7 ° Güneşli
  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
1

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

2

Burası, Bandırma’nın Paşakent Mahallesi. Nüfusu 11 bini aştı ve her geçen gün artıyor.

3

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

4

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

5

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı

6

Altyapı Çalışmalarında Arkeolojik Kalıntılar Çıkıyor

7

Mahkeme kararı: “Bu hayvanlar Türkiye’ye sokulamaz”