Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

AK Parti’den Balıkesir hal esnafına sabah ziyareti

AK Parti’den Balıkesir hal esnafına sabah ziyareti

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Mustafa Canbey,

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Mustafa Canbey, sabah erken saatlerde Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali’nde esnafla bir araya gelerek kahvaltı yaptı, talep ve önerileri dinledi. 
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Mustafa Canbey, Pazartesi günü sabaha karşı Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali esnafını ziyaret ederek bol kazançlar temennisinde bulundu. 
Şehrin sebze ve meyve akışının sağlandığı hal esnafını tek tek dolaşarak sohbet eden Başkan Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi olarak esnafın ve üreticinin her zaman yanında olduklarını belirtti. Ziyaretinde talep ve önerileri alan Başkan Yücel Yılmaz sonrasında hal esnafının kahvaltı sofrasına konuk oldu. 
AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, hal esnafına hitaben yaptığı konuşmada “Esnafımız, Türkiye’nin her alanda yazdığı başarı hikâyesinde öncü rol oynuyor. Emekleriniz için teşekkür ediyorum. Allah’a şükür Balıkesir’de, Türkiye’de huzur ve güven ortamı var. Bunun sürmesi için 14 Mayıs’ta desteklerinizi bekliyoruz.” dedi. 
Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’nında eşlik ettiği ziyarette Başkan Yücel Yılmaz ve AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, esnafın talep ve önerilerini tek tek not aldı, günün anısına birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. 
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı