Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

AK Parti’den kırsal mahallelere hizmet atağı

AK Parti’den kırsal mahallelere hizmet atağı

Erdek İlçesi’ne bağlı kırsal Turan Mahallesi’nde, sahil düzenleme çalışmaları sürüyor.

Erdek İlçesi’ne bağlı kırsal Turan Mahallesi’nde, sahil düzenleme çalışmaları sürüyor. 
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, ilçemize bağlı kırsal Turan Mahallesi’ne giderek, mahallenin sahil bölgesinde devam eden düzenleme, peyzaj, ışıklandırma, fitnes alanı, çocuk alanı ve basketbol sahası olarak hazırlanan alanda yürütülen çalışmaları bizzat yerinde inceledi. 
Erdek AK Parti heyeti Ocaklar Mahallesi’nde 
Turan Mahallesi’nde devam eden çalışmaları inceleyen AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu ve beraberindeki heyetin ziyaret ettikleri ikinci durak Ocaklar Mahallesi oldu. 
Ocaklar Mahallesi ziyaretinde AK Parti heyeti, sahildeki peyzaj çalışmalarında gelinen son durumu inceledi. 
Erdek AK Parti heyeti Çakıl Mahallesi’nde 
Turan ve Ocaklar Mahalleleri ziyaretini Çakıl Mahallesi ile sürdüren AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu ve yönetimi, Çakıl Mahallesi’ndeki okulda yaptıkları incelemede okul binasının dış kaplama boya işinin bitirilmiş olmasının mutluluğunu yaşadı. 
Tüm bu çalışmaların Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın talimatı ile gerçekleştirildiğini hatırlatan AK Parti İlçe Başkanı Alioğlu, “Okulun bahçesinde yapımına söz verdiğimiz basketbol sahası vb. spor oyun alanlarının yapımına Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ekiplerince başlanmış olup, bu hizmetler en kısa sürede tamamlanarak öğrencilerimizin kullanımına sunulacaktır. “ diyerek sözlerine ekledi. 
Haber: Tuncay Ertan 



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı