AK Partinin Burhaniye adayı belli oldu

AK Partinin Burhaniye adayı belli oldu

AK Parti Burhaniye Belediye Başkan adayını, Necdet Uysal olarak açıkladı.

AK Parti Burhaniye Belediye Başkan adayını, Necdet Uysal olarak açıkladı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Edip Uğur, partisinin Burhaniye Belediye Başkanı adayının Necdet Uysal olduğunu ilan etti.
Burhaniye`de Ahmet Akın Kültür Merkezinde partileriyle buluşan Uğur, Burhaniyeli İş adamı Necdet Uysal`ın AK Parti Belediye Başkan adayı olarak seçime gireceğini söyledi.
AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Edip Uğur`un Burhaniye ziyareti Kuvayı Milliye anıtı önünde başladı ve araç konvoyu ile Ahmet Akın Kültür merkezinde son buldu.
Uğur: "Balıkesir`de 900 köy mahalleye dönüşüyor"
Uğur, kültür merkezinde yaptığı konuşmada, "İlk olarak 1984 yılında Rahmetli Özal özel yasa çıkarttı. İstanbul, Ankara, İzmir ilk kez Büyükşehir oldu. Daha sonra bu sayı 16`ya çıktı. Şimdi yeni 14 il daha Büyükşehir oldu ve Büyükşehir sayısı 30`a yükseliyor. Burhaniye`nin toplam 52 bin nüfusu var. 10 bini belde ve köylerde yaşıyor. Daha önce bu 10 bin vatandaşımız Burhaniye Belediyesi için oy kullanmıyordu. Belediye O zaman Pelitköy ve köyler ile ilgilenmiyordu. 30 Mart tarihinden sonra belediye başkanımız AK Partili olacak ve AK Partinin eli her yere değecek. 30 Mart tarihinden itibaren tüm köylerimiz ile Burhaniye Belediye başkanımız ilgilenecek." dedi.
Büyükşehir`in gelirinin artacağını, toplanan verginin % 6`sının Balıkesir`e gelerek, Balıkesir`in 600 trilyon geliri olacağını belirten Uğur, "Balıkesir`in 900 köyü var. Köylü milletin efendisi de neden bu güne kadar Büyükşehir`e oy kullanmıyordu? Hizmetin ayağa gitmesini sağlayacağız" diye konuştu.  
Uğur: "Hastane yapacağız belediye yer göstermedi"
Burhaniye Belediyesi yer göstermediği için 3 yıldan bu yana ilçeye Devlet Hastanesi yapılamadığını toplantıda hazır bulunanlara aktaran Uğur, yer gösterilseydi ve merkezi hükümetle uyumlu bir belediye başkanı olup, uyum sağlansaydı bugün çoktan yapılıp teslim aşamasına gelirdi şeklinde konuştu.
Uğur: "Adayımız Uysal`dır"
1994-1999 yılları arasında başarılı bir Burhaniye Belediye Başkanlığı yapan işadamı Necdet Uysal`ı sahneye davet edip ellerini havaya kaldıran Uğur, "Burhaniye Belediye Başkan adayımız Necdet Uysal`dır." dedi.
AK Parti Belediye Başkan adayı Necdet Uysal, "İyi niyetle tüm Burhaniye halkını kucaklayacağız. Hizmet vermeye ve açıklayacağımız projelerimizi gerçekleştirebilmemiz için Allah yardımcımız olsun" diyerek, Burhaniye halkına çok çalışma sözü verdi.
Koyuncu: "Burhaniye AK Belediye ile artık tanışmalı"
AK Parti Burhaniye İlçe Başkanı Özer Koyuncu ise, Burhaniye`nen artık AK Belediye ile tanışma zamanının geldiğini açıkladı.
Aday tanıtım toplantısına, AKP Balıkesir Milletvekilleri Ali Aydınlıoğlu, Cemal Öztaylan, AKP Balıkesir İl Başkanı Mahmut Poyrazlı katıldı.