Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

AK Parti’nin Ramazan programı Gönen’le devam etti

AK Parti’nin Ramazan programı Gönen’le devam etti

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı, “30 gün Ramazan’ı 100 gün gibi yaşayacağız” temalı İlçe ziyaretleri programlarına Gönen ile devam etti.

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı, “30 gün Ramazan’ı 100 gün gibi yaşayacağız” temalı İlçe ziyaretleri programlarına Gönen ile devam etti. 
Gönen Ramazan ayı programı: AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran’ın, İl Teşkilat üyeleriyle birlikte Gönen İlçe Teşkilatının çiçekli ve coşkulu karşılamasıyla başladı. 
Yapılan istişare toplantısının ardından İkindi namazı için Plevne Camii’ne gidildi. Namaz sonrası Büyükşehir Belediyesi Sıcak Yemek TIR’ında Gönen’li vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu. Vatandaşlarla samimi ve sıcak sohbetler yapılırken, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın programa dahil olmasıyla Gönen Kaymakamı Arslan Yurt ziyaret edildi. Ziyarette Gönen’de yapılan çalışmaların değerlendirildiği verimli bir görüşme sağlandı. 
MHP ve BBP Gönen İlçe Teşkilatları ile devam eden ziyaret programı, MHP ve BBP ilçe Başkanlarının da dahil olduğu esnaf ziyaretleri yapıldı. AK Parti İl Teşkilatı, daha sonra Gönen Müftüsü Ahmet Duran’ı ziyaret etti. 
AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve İl Yönetimi iftarda evlere misafir olarak vatandaşlarla birlikte iftar yaptılar. 
İftar sonrası Teravih namazını Hafız Hüseyinler Mahallesi’nde kılan AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve AK Parti İl Teşkilatı burada vatandaşlar tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı. 
Hafız Hüseyinler Mahallesi ziyareti sonrası Gönen Öğretmen Evi’nde günün değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantı sonrası açıklamada bulunan AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, Gönen’de halkın büyük bir teveccühü ile karşılanmanın mutluğunu yaşadıklarını kaydetti.                                      Haber Merkezi



  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı