Akçay Kent Konseyi toplanan imzaları Akovaya sundu
Akçay Kent Konseyi, ilçe olmak için toplanan imzaları Balıkesir milletvekillerine verip destek istedi.
Bölge Haberleri
Yayın: 07 Haziran 2012 - Perşembe 00:00
Güncelleme: 07 Haziran 2012 00:00
Akçay Kent Konseyi toplanan imzaları Akovaya sundu
Akçay Kent Konseyi, ilçe olmak için toplanan imzaları Balıkesir milletvekillerine verip destek istedi.
CHP Balıkesir Milletvekili Av. Ayşe Nedret Akova, Akçay Belediye Başkan Yardımcısı Sadi Öz, Kent Konseyinden Gürbüz Günbay, Necmettin Özçelik ve Teoman Gencer`i TBMM`deki makamında ağırladı.
Öz, Balıkesir`in büyükşehir olması ile ilgili kanun çalışmalarının yapıldığı bugünlerde, Akçay Beldesinin mahalle olmaması, ilçe olması için yaptıkları çalışmaları ve toplanan 7250 imzanın olduğu dosyayı Akova`ya sundu. Aynı dosyanın CHP Balıkesir Milletvekili Haluk Ahmet Gümüş ve Namık Havutça`ya da sunulduğu açıklandı.
Sadi Öz, Akçay`ın ilçe olması için hazırladıkları bilgi dosyasını, TBMM Başkanı Cemil Çiçek`in makamına, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`na, CHP Grup Başkanvekilleri Emine Ülker Tarhan ve Muharrem İnce`ye, TBMM`deki Balıkesir milletvekillerine ve AKP Grup Başkanvekillerine sundular. Akçay Beldesinin ilçe olması için destek sözü isteyen Akçay heyetinin görüşmelerinin olumlu geçtiği kaydedildi.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 22 ° / 7.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 14.9 ° / 8.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Bandırmaspor - Serik Spor: 0-3

2

Burada kaza “geliyorum” diyor!

3

Erdekspor evinde fark yedi: 0-4

4

BANÜ ile “Engelime Renk Ver Derneği” arasında protokol

5

JANDARMA UYGULAMASINDAN KAÇAN ARAÇ TAKLA ATTI

6

ERDEK’TE 300 TOKİ KONUTUNUN HAK SAHİPLERİ BELLİ OLDU

7

Genel Kurulda basının desteklenmesine yönelik düzenlemeler