Tarih: 25.05.2018 21:47

Akın, 24 Haziran seçim sonuçlarından umutlu

Facebook Twitter Linked-in


CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Balıkesir´de, CHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen milletvekili aday tanıtım toplantısına katılarak burada bir konuşma yaptı.
İşte! Akın´ın konuşmasından satır başları: ?25 Haziran sabahı ?İnce´ bir güzellikle uyanacağız. Şimdi bundan sonra söz milletin. 25. ve 26. Dönemde Kuva-yı Milliye ruhu ve örgütümüzün desteğiyle çıkmış olduğum bu yolda, 25 Haziran´dan sonra Bandırma Vapuru´ndakilerin yol gösteren kararlılığı ve heyecanı ile yoluma devam ediyorum. Siyaset kilo ile yapılmaz, siyaset vatan, millet aşkıyla yapılır. Tahribata uğramış, delik deşik edilmiş bir demokrasimiz var. Milletimizin desteğiyle OHAL´i defedeceğiz. Demokratikleşme sürecini kaybetmiş bu rejimi değiştirmek hepimizin boynumuzun borcu. Millet olarak biriz, beraberiz; bir ittifak yaptık. Değerli arkadaşlar biz Millet ittifakı olarak, demokrasiyi, özgürlükleri başa getireceğiz. Gençlerimize, cumhuriyetimize, emanetimize sahip çıkacağız bu düzeni def edeceğiz. Erdoğan ne diyor? ?Milletimiz tamam derse bırakırız´ Bırak be kardeşim bırak, Tamam, bırak. Çocuklarımızın geleceği için, cumhuriyetimizin geleceği için küskünlük yok. Millet ittifakı olarak parlamento çoğunluğunu biz alacağız. 24 Haziran´da öncelikli görevimiz Balıkesir´de en çok milletvekilini çıkarmak. Bunların saraylarını millete bırakacağız, millet ittifakını kazandıracağız. Sonra da sıra yerel seçimlere gelecek, yerel seçimleri de kazanacağız. Türkiye´nin her yerinde CHP bayrağını sallandıracağız.?
Toplantı, milletvekili adayları Fikret Şahin, Ensar Aytekin, İrfan Barış, Seval Bozkurt, Ender Biçki, Neşe Zengin, Berrin Gençoğlu ve Oğulcan Koçak´ın kendilerini tanıtmaları ile son buldu.
Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —