Akın, Karesi Ekspresi ile Mavi Tren seferlerinin akibetini sordu
Akın, Karesi Ekspresi ile Mavi Tren seferlerinin akibetini sordu
Bölge Haberleri
Yayın: 12 Mart 2016 - Cumartesi 04:48
Güncelleme: 12 Mart 2016 04:48
Akın, Karesi Ekspresi ile Mavi Tren seferlerinin akibetini sordu

Akın, Karesi Ekspresi ile Mavi Tren seferlerinin akibetini sordu
CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, ?Ankara ? Balıkesir arasındaki Karesi Ekspresi ve Mavi Tren seferleri ne zaman başlayacak?? dedi.
Yol yenileme çalışmaları gerekçe gösterilerek üç yıl önce sonlandırılan Ankara- Balıkesir arasında çalışan Karesi Ekspresi ve Mavi Tren seferleri hala başlamadığı bilgisi veren Akın, bu konuda çok sayıda şikayet aldığını belirtti.
Konuyu bir soru önergesiyle TBMM gündemine taşıyan Akın, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım´ın yanıtlandırılması istemiyle verdiği soru önergesinde şunları kaydetti: ?Ankara?Balıkesir arasında çalışan Karesi Ekspresi ile Mavi Tren seferleri yol yenileme çalışmaları nedeniyle 1 Nisan 2013 tarihinde sona erdirilmişti. Aradan 3 yıl geçmiş olmasına rağmen bu trenlerin seferlerine hala başlamamış olmasının nedeni nedir? Tren seferlerinin iptaline gerekçe olarak gösterilen yol yenileme çalışmaları tamamlanmış mıdır? Ankara- Balıkesir arasında Karesi Ekspresi ve Mavi Tren seferleri ne zaman başlayacaktır??
Haber Merkezi

  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
1

CHP Milletvekili ve PM üyeleri Bandırma’da

2

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

3

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

4

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

5

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

6

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

7

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ