Akın, Karesi Ekspresi ile Mavi Tren seferlerinin akibetini sordu
Akın, Karesi Ekspresi ile Mavi Tren seferlerinin akibetini sordu
Bölge Haberleri
Yayın: 12 Mart 2016 - Cumartesi 16:48
Güncelleme: 12 Mart 2016 16:48
Akın, Karesi Ekspresi ile Mavi Tren seferlerinin akibetini sordu

Akın, Karesi Ekspresi ile Mavi Tren seferlerinin akibetini sordu
CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, ?Ankara ? Balıkesir arasındaki Karesi Ekspresi ve Mavi Tren seferleri ne zaman başlayacak?? dedi.
Yol yenileme çalışmaları gerekçe gösterilerek üç yıl önce sonlandırılan Ankara- Balıkesir arasında çalışan Karesi Ekspresi ve Mavi Tren seferleri hala başlamadığı bilgisi veren Akın, bu konuda çok sayıda şikayet aldığını belirtti.
Konuyu bir soru önergesiyle TBMM gündemine taşıyan Akın, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım´ın yanıtlandırılması istemiyle verdiği soru önergesinde şunları kaydetti: ?Ankara?Balıkesir arasında çalışan Karesi Ekspresi ile Mavi Tren seferleri yol yenileme çalışmaları nedeniyle 1 Nisan 2013 tarihinde sona erdirilmişti. Aradan 3 yıl geçmiş olmasına rağmen bu trenlerin seferlerine hala başlamamış olmasının nedeni nedir? Tren seferlerinin iptaline gerekçe olarak gösterilen yol yenileme çalışmaları tamamlanmış mıdır? Ankara- Balıkesir arasında Karesi Ekspresi ve Mavi Tren seferleri ne zaman başlayacaktır??
Haber Merkezi

  • Cuma 14 ° / 2.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 15.6 ° / 5.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 5.7 ° / 4.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

MARMARA DENİZİ DENİZKESTANESİ AVCILIĞINA AÇILDI!

2

BAŞKAN MİRZA’DAN RAMAZAN’DA BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

3

Narlı’da tırların çarptığı evler zarar görüyor

4

ERDEK’TE İFTAR ÇADIRI RAMAZAN’IN İLK GÜNÜNDE KAPILARINI AÇTI

5

RAMAZAN’IN İLK GÜNÜNDE SICAK PİDE KUYRUĞU

6

RAMAZAN GELDİ HERGÜN 200 PİDE

7

Mırız: “Ramazan ayı kalplerin bir olduğu en kıymetli zamandır”