Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Akın, oy kullanan tüm hemşerilerine teşekkür etti

Akın, oy kullanan tüm hemşerilerine teşekkür etti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; “Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda vatandaşlık görevini yerine getirip

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; “Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda vatandaşlık görevini yerine getirip oy kullanan bütün hemşerilerine ve Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na desteğini artıran Balıkesir’e teşekkür etti. 
Akın, yaptığı yazılı açıklamada Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tur sonuçlarını değerlendirdi. 
Balıkesir’de Kılıçdaroğlu’nun oylarının yaklaşık 4 puan arttığına dikkat çeken Akın, şu ifadelere yer verdi: “Balıkesir’de vatandaşlık görevini yaparak sandığa giden bütün hemşerilerime teşekkür ediyorum. Tarihimizin en adil olmayan seçim sürecini yaşadık. Devletin bütün imkânlarını seferber ederek, kara propagandaya sarıldılar. Bütün bunlara karşın ailem olan Balıkesir ikinci turda Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’na desteğini daha da artırdı.” 
Millet İttifakı olarak bundan sonra daha çok çalışacaklarının altını çizen Akın, “Hem ilk tur hem de ikinci turda gönüllü olarak çalışan kadınlarımız ile genç kardeşlerime özellikle teşekkür ediyorum. Seçim sonuçlarına bakarak hiçbir hemşerim asla karamsarlığa ve umutsuzluğa kapılmasın. Millet İttifakı ve partimizin mücadelesi hem ailem olan Balıkesir’imiz için hem de Türkiye için sürecek.” diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: kullanan hemşerilerine teşekkür
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli