Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Akşener Bandırma’dan seslendi:

Akşener Bandırma’dan seslendi:

“Bu harami düzenini yıkacağız”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bandırma’dan halka seslendi.

Bandırma’da, Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’un da katılımıyla coşkulu bir şekilde karşılanan Akşener, seçim otobüsüne, yanında Adalet ve Kalkınma Partisi(AKP) eski Balıkesir Milletvekili Dr. Turhan Çömez’i yanına çağırarak, “Turhan Çömez Bey, şu anda ailesiyle birlikte bizim yanımızda bulunuyor. Turhan Bey, FETÖ terör örgütüne, Ergenekon ve Balyoz kumpaslarına karşı direnen ve büyük bedeller ödeyerek, ülkemizde çok şeyin değişmesini sağlayan çok değerli bir kardeşimiz. Aramızda bulunduğu için kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

20 Ocak 2020’den beri ülkeyi gezdiğine, esnafı ve vatandaşları dinlediğine işaret eden Akşener, “Önümüzdeki seçimde oylarınız manevi anlamda söylüyorum, çok pahalıdır” dedi.

Akşener, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bu harami düzenini yıkacağız. AKP’lileri işe alma olarak çalışan mülakat sistemini kaldıracağız. Türkiye’yi yeniden ayağa kaldıracağız. Türkiye’nin çözülmeyecek hiçbir sorunu yok. Bunu gerçekleştirmek için yapılacaklar belli. Çaldırmayacaksınız, çalmayacaksınız. İsraf etmeyeceksiniz.”

Daha sonra Kaşifacar Caddesi’ndeki esnafın sorun ve isteklerini dinleyen Akşener, ardından Susurluk’a, oradan da Balıkesir’e geçti.

 



Anahtar Kelimeler: Akşener Bandırma’ seslendi:
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false