Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Akşener, Gönen ve Bandırma’da Halkla Buluştu

Akşener, Gönen ve Bandırma’da Halkla Buluştu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim çalışmaları kapsamında Balıkesir’in Gönen ve Bandırma ilçelerinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim çalışmaları kapsamında Balıkesir’in Gönen ve Bandırma ilçelerinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Bandırma ilçesinde sevilen şarkıcı Ege’nin konserini izleyen Akşener, vatandaşlara seslenerek, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde, partisinin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Op. Dr. Turhan Çömez ile ilçe başkan adaylarını kendilerine emanet etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim çalışmaları kapsamında Balıkesir’deydi. Bandırma Askeri Havalimanı’na inen Akşener, ilk ziyaretini Gönen’e gerçekleştirdi.

Gönen’de Akşener’e Yoğun İlgi

Gönen’de otobüs ile şehri gezdikten sonra esnaf ziyareti yapan Akşener, vatandaşın sıkıntılarını dinledi. Akşener’in esnaf ve vatandaş ziyaretine, partisinin Balıkesir Büyükşehir Belediye başkan adayı Turhan Çömez, İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük, İYİ Parti Gönen Belediye Başkan adayı Fedai Coşkun ve İYİ Parti Gönen İlçe Başkanı Günay Türküsev eşlik etti. Akşener’e yoğun ilgi gösteren vatandaşlar hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Gönen’deki esnaf ziyaretinin ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Bandırma’ya geçti. Akşener’e, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Op. Dr. Turhan Çömez, İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük, Bandırma Belediye Başkan adayı Orhan Can, Bandırma İlçe Başkanı Av.Engin Can, Susurluk Belediye Başkanı ve adayı Nurettin Güney ile diğer ilçe belediye başkan adayları da eşlik etti. Akşener, Bandırma’da esnaf ziyaretinde bulundu.
Turhan Çömez’e Övgü
Esnaf ve halkın yoğun ilgisi ile karşılanan Akşener bilahare Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Ege konserine katıldı. Şarkılara eşlik eden Akşener, burada yaptığı konuşmada, partisinin belediye başkan adayları için oy isteyerek, “Çok değerli sanatçımız Ege’nin güzel sesinin ve sanatının ışığında, inşallah kalplerinize girebilme imkanını buluruz. Ben, Büyükşehir Belediye başkan adayımız ki inşallah başkan olacak Turhan Çömez’i nasıl anlatayım ki? Kendisini uzun zamandır tanırım. En önemli özelliği sözünde durmasıdır, dürüstlüğüdür, çalmaya ve çaldırmaya karşı net tutumudur. Onun için de eski partisindeki herkesle bozuşmuştur. Ama en büyük özelliği Türkiye’de, Türk ordusunun hallaç pamuğu gibi atıldığı bir dönemde dimdik durması ve çektiği eziyetlerin karşısında başını öne eğmemesi, eğdirmemesidir. İkincisi de Dr. Orhan Can. Bandırma Belediye başkan adayımız Orhan kardeşim tıp doktoru, Turhan kardeşim tıp doktoru. Doktorlara ‘Defolun gidin’ denilen bir dönemde ikisi de Türkiye’ye dönüp, hizmet etmek isteyen kardeşlerim. Sizlere emanet ediyorum, sizleri de Allah’a emanet ediyorum” ifadelerini kullandı.
“Bandırma’da İYİ’ler Rüzgarı Esecek”
Bandırmalılara seslenen İYİ Parti Balıkesir Milletekili ve İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turhan Çömez, “Bugün Bandırma’da Ege rüzgarı esiyor. 31 Mart Yerel Seçimleri’nden sonra 1 Nisan’da Bandırma’da ‘İYİ’ler rüzgarı esecek. Bu ülkede dostluk, kardeşlik, huzur, bolluk ve bereket olacak. Hepinizi çok seviyorum. İyi ki varsınız.” dedi.
Programın devamında sanatçı Ege, sevilen şarkılarını Bandırmalılara seslendirdi. Konserin sonunda Başkan Akşener ve Turhan Çömez Sanatçı Ege’ye plaket ve çiçek takdim etti. İYİ Parti Bandırma İlçe Başkanı Av. Engin Can da İYİ Parti Liderine kadın efe tablosu hediye etti. Konser sonrası Akşener, vatandaşlarla ve şarkıcı Ege ile fotoğraf çektirdi. Daha sonra da alandan ayrıldı.
Akşener’in Bandırma’dan hareketi sonrası da İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Op. Dr. Turhan Çömez, kadın el emeği festivalinin yapıldığı çadırı ziyaret etti. Yöresel kültürü yaşatan ve gelenekleri sürdüren kadınları tebrik etti.

Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı