Altıeylül Belediyesi 2017 bütçesi: 111 milyon lira
Altıeylül Belediyesi Ekim ayı 2. Birleşimi toplantısı gerçekleştirildi.
Bölge Haberleri
Yayın: 17 Ekim 2016 - Pazartesi 18:19
Güncelleme: 17 Ekim 2016 18:19
Altıeylül Belediyesi 2017 bütçesi: 111 milyon lira

Altıeylül Belediyesi Ekim ayı 2. Birleşimi toplantısı gerçekleştirildi. Meclis toplantısı tek gündem maddesi ile toplandı, Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen 2017 bütçesi görüşülüp oylandı.
Belediye Meclisi´nde 2017 bütçesi ile ilgili görüşlerini aktaran Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, 2016 yılının ilk 9 ayı verilerine göre belediyenin 52 milyon TL gelirinin, 51 milyon TL de giderinin olduğunu söyledi.
Bütçe disiplini açısından gelir-gider dengesi içerisinde bu yılı tamamlayacaklarını aktaran Kafaoğlu, belediyelerin bütçelerinin geniş olması gerektiğini, geçtiğimiz yıla göre bu sene sonu itibariyle bütçenin 70 milyon TL civarında gerçekleşmesini beklediklerini söyledi.
Kafaoğlu, ?Geçen sene bütçe 52 milyon TL gerçekleşmişti, yıl sonunda 70 milyon TL gerçekleşirse gelirlerimiz % 34 artmış olacak. Gelirlerimiz artarsa hizmet etme imkânımız daha fazla olacak. Artık iş makinelerimiz var. Çöp hariç, diğer hizmetlerimizi kendi araç ve gereçlerimiz ile yapıyoruz. Şu an itibariyle belediyemizin ödenemeyen borcu yok, hepsi düzenli bir şekilde ödeniyor. Sistemimizde sıkıntı yok. Bütçe disiplini çerçevesinde çalışmalarımızı hep beraber yürütüyoruz.? dedi.
Haber Merkezi

  • Perşembe 3.5 ° / -2.7 ° Güneşli
  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
1

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

2

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım

3

Başkan Karışık'tan yeni yıl mesajı

4

Bandırma’da yaya geçidinde feci kaza

5

Atıl haldeki otel binasında patlama sonrası yangın: 2 işçi dumandan etkilendi

6

Bandırma’da çorbacıda fenalaşan vatandaş hayatını kaybetti

7

Gönen'de işçi servis midibüsü ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı