Altıeylül pazar yerine mescit ve çeşme kazandırıldı
Altıeylül İlçesi Gümüşçeşme Mahallesi Salı Pazarı ile Pazar Pazarının bulunduğu alana çeşme ve mescit açılışı gerçekleşti.
Bölge Haberleri
Yayın: 23 Ağustos 2017 - Çarşamba 19:38
Güncelleme: 23 Ağustos 2017 19:38
Altıeylül pazar yerine mescit ve çeşme kazandırıldı

Altıeylül İlçesi Gümüşçeşme Mahallesi Salı Pazarı ile Pazar Pazarının bulunduğu alana çeşme ve mescit açılışı gerçekleşti.
Altıeylül Belediyesi´nin yaptırdığı mescit ile hayırsever Sabit İşler babası Aldülhamit İşler adına yaptırdığı çeşmenin açılışı gerçekleştirildi. Açılışta, Mevlid-i Şerif ardından dualar okundu.
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, pazarcı esnafı tarafından sevgi seli ve çiçeklerle karşılandı.
Mescit ve çeşmenin pazar yerine kazandırılması ile ilgili konuşan Balıkesir Sebzeciler ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Ayhan Baydan ?Pazarcı arkadaşlara güzel bir hizmet oldu. Hayırsever kardeşimizin yaptırdığı çeşme ihtiyaçtı, yaptırandan ve vesile olanlardan Allah razı olsun.? dedi.
BESOB Başkanı Fehmi Erdem, güzel bir eserin kazandırılmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, hayırsever ve başkanlara teşekkür etti.
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ?Salı ve Pazar günü burası Balıkesir´in en büyük pazarı. Çeşmeyi yaptıran İşler ailesini kutluyorum. Pazarcı esnafı ve vatandaşlarda çeşmeden faydalanacaklar. İşler ailesi su gibi aziz olsun. Okul, camii, mescit, su gibi kalıcı eserler yapan herkesi tebrik ediyorum. Durumu iyi olan vatandaşlarımızdan böyle kalıcı eserler bekliyorum? diye konuştu.
Haber Merkezi

  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Salı 20.3 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Zorunlu kış lastiği uygulamasında tarih öne çekildi

2

ERDEKLİ ÇİFTÇİLER TARIM FUARINDA

3

Erdek Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı

4

Teknik Direktör Gürsel: “3 puan aldık, mutluyum”

5

Bandırmaspor: 2-Ümraniyespor: 1

6

Ahmet Akın, can dostları Pati Park ile buluşturdu

7

Balıkesir’den Gazze’ye vicdan köprüsü