Altıeylül Belediyesi’nden çocuklara 23 Nisan hediyesi
Altıeylül Belediyesi tarafından geleneksel hale dönüşen Altıeylül Uçurtma Şenliği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı içerisinde gerçekleştirilecek.
Bölge Haberleri
Yayın: 19 Nisan 2023 - Çarşamba 16:18
Güncelleme: 19 Nisan 2023 16:18
Altıeylül Belediyesi’nden çocuklara 23 Nisan hediyesi

Altıeylül'de yaşayan vatandaşların yanı sıra diğer ilçelerinde büyük ilgi gösterdiği Uçurtma Şenliği 23 Nisan Pazar günü saat 12.00 ile 16.00 arasında Bahçelievler Mahallesi Rüzgâr Caddesi'nde yapılacak. 
Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, “Öncelikle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlarım. Her sene geleneksel hale getirmiş olduğumuz Altıeylül Uçurtma Şenliği, bu yıl da büyük heyecan ve coşkuyla gerçekleştireceğiz. Altıeylül'de ikamet eden vatandaşlarımız başta olmak üzere tüm Balıkesirlileri çocuklarıyla birlikte Pazar günü yapacağımız Altıeylül Uçurtma Şenliği'ne bekliyoruz.” diye konuştu. 
Haber Merkezi

  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
  • Pazar 13.6 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.2 ° / 7.3 ° false
1

Çömez, Kapıdağ’daki çalışmalara katıldı

2

Büyükşehir Belediyesi Elif için seferber oldu

3

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin davada, Kıvanç Tatlıtuğ 'tanık' olarak dinlenecek

4

Sırra kadem basan Elif’in erkek arkadaşı, adli kontrolle serbest

5

BALIKESİR VALİSİ: SONAR CİHAZIYLA GÖLETTE YAPILAN ARAMADA DA İZE RASTLANMADI

6

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

7

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım