Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Altıeylül’de Yarıyıl Şenlikleri büyük katılımla sürüyor

Altıeylül’de Yarıyıl Şenlikleri büyük katılımla sürüyor

Altıeylül Yarıyıl Şenlikleri kapsamında düzenlenen sinema şenliğine çocukların ve ailelerinin ilgisi çok yoğun oldu. Toplam 21 seans sinema gösterimine yaklaşık 8.400 izleyici katıldı.

Altıeylül Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından 23 - 29 Ocak 2023 tarihleri arasında düzenlenen sinema şenliğinde gündüz çocuklar, akşamları ise aileleri eğlenceli vakit geçirdi. 
İlki geçen yıl yapılan Yarıyıl Sinema ve Tiyatro Şenliği’nin ikinci haftası Hasan Can Kültür Merkezi’nde “Ben Mimar Sinan” adlı yetişkin oyunu, “Kurbağa Prens” adlı çocuk oyunu ve “Paraya Hayır” adlı yetişkin oyunu ile başladı. 4 Şubat 2023 Cumartesi gününe kadar birçok ünlü oyuncunun yer alacağı çocuk ve yetişkin tiyatro oyunları Hasan Can Kültür Merkezi’nde tiyatro severler ile buluşacak. Kurbağa Prens, Hangisi Arkadaşım, Bir Park Hikayesi, Mızıkacılar Bremende, Akrobat Kardeşler ve Hacivat ile Karagöz Sokaklarda adlı çocuk tiyatroları saat 12.00 ve 14.00'da olmak üzere günde 2 seans sahnelenecek. Birbirinden değerli ve ünlü oyuncular tarafından sahnelenecek olan Paraya Hayır, Sen Gülersen, Amele, Sahne Rüzgarları, Seninle Evlenir miyim, Kelepçe Kullanma Kılavuzu adlı yetişkin tiyatroları ise her akşam saat 20.00'da Hasan Can Kültür Merkezi’nde tiyatro severlerin huzuruna çıkacak.  
Haber Merkezi
 



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false