Altıkum Plajı’nda şezlong ve şemsiye işgaline son
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Edremit İlçesi Altınkum Plajı’nda usulsüz işgallere son verdi. Usulsüz işgallerin kaldırılması tatilciler tarafından takdirle karşılandı.
Bölge Haberleri
Yayın: 23 Temmuz 2022 - Cumartesi 01:30
Güncelleme: 23 Temmuz 2022 01:30
Altıkum Plajı’nda şezlong ve şemsiye işgaline son

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Edremit İlçesi Altınkum Plajı’nda usulsüz işgallere son verdi. Usulsüz işgallerin kaldırılması tatilciler tarafından takdirle karşılandı. 
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin büyük bir özveri ile çalışarak halkın kullanıma açtığı mavi bayraklı Altınkum Plajı’nın yerli ve yabancı turistlerin gözdesi olmasıyla birlikte gelişi güzel işgaller de başladı. 
Bu bölgede işgale kesinlikle izin vermeyeceklerini açıklayan Zabıta Daire Başkanı Vehbi Yörük, zabıta ekiplerinin; şezlong, şemsiye, sandalye ve piknik masalarının hepsini topladığını söyledi. 
Yoğun ilgi ve gelişi güzel işgaliyeler nedeni ile adım atılamaz hale gelmek üzere olan plajda bundan sonra bu tür görüntülere izin verilmeyeceğinin altını çizen Yörük “Büyükşehir Belediyesi olarak önceliğimiz vatandaşlara ait olan plajları yine vatandaşlarımızın sorunsuz bir şekilde kullanmalarını sağlamaktır.” dedi. 
Haber Merkezi

  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
1

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

2

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

3

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

4

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

5

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

6

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

7

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı