Altınoluk´ta 3 mahalleye yeni park kuruluyor
Edremit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri planlı imar alanları içerisinde yer alan yeşil alanlarda park yapım çalışmalarına devam ediyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 04 Mart 2021 - Perşembe 11:09
Güncelleme: 04 Mart 2021 11:09
Altınoluk´ta 3 mahalleye yeni park kuruluyor

Edremit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri planlı imar alanları içerisinde yer alan yeşil alanlarda park yapım çalışmalarına devam ediyor.
Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan´ın talimatlarıyla Altınoluk´ta Şahindere Mahallesi, İsk3ele Mahallesi´nde devam eden park yapım çalışmaları tamamlanıyor.
Aynı zamanda Şubat ayı meclisi kararıyla Şehit Jandarma Yüzbaşı Ferhat Çiftçi adı verilen, içinde her parkta yer alan spor ve oyun gruplarının yanı sıra voleybol ve basketbol sahasının yer aldığı parkta yakında hizmet vermeye hazırlanıyor.
Edremit Park ve Bahçeler Müdürü Yusuf Madanoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada ?Eski beldemiz Altınoluk´un 3 mahallesinde İskele Mahallesi´nde 1 adet, Şahindere Mahallesi´nde 1 adet, Altınoluk Mahallesi´nde 1 adet olmak üzere 3 tane parkımızı tamamlamak üzereyiz. Yine kent genelinde Altınkum Mahallesi´nde, İkizçay Mahallesi´nde, Edremit Merkez, Cennetayağı ve Hamidiye Mahalleleri´nde yürüyüş yolu ve park çalışmalarımız devam etmektedir.? dedi.

  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
1

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

2

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

3

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

4

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

5

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

6

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

7

Bandırma'da motosiklet kazası: 1 yaralı