Altınoluk’un deniz manzaralı çöplük alanı tarihe karışacak
Edremit İlçesi kırsal Altınoluk Mahallesi sınırları içinde bulunan “deniz manzaralı” çöplük, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı çalışmalarıyla tarihe karışacak.
Bölge Haberleri
Yayın: 13 Aralık 2022 - Salı 21:13
Güncelleme: 13 Aralık 2022 21:13
Altınoluk’un deniz manzaralı çöplük alanı tarihe karışacak

Edremit İlçesi kırsal Altınoluk Mahallesi sınırları içinde bulunan “deniz manzaralı” çöplük, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı çalışmalarıyla tarihe karışacak.  
Altınoluk’ta, yerleşim yerine 1 kilometre mesafede bulunan, 1990’dan 2019 yılına kadar vahşi depolama alanı olarak kullanılan çöplük alanı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından rehabilite edilerek yeniden doğaya kazandırılacak. , Altınoluk Mahallesi’nde bulunan 12.417 metrekare alana ve 90.000 metreküp hacme sahip vahşi depolama alanı ile ilgili proje çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, 2023’te rehabilitasyon çalışmalarını tamamlayarak çöplüğün çevreye verdiği zararı önleyecek, yaydığı kötü kokuların ve yangın riskinin de önüne geçmiş olacak. 
Haber Merkezi

  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 7.7 ° / 1.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 13.2 ° / 0.5 ° Güneşli
1

İL BİRİNCİLİĞİ GURURU: OCAKLAR ORTAOKULU’NDAN TÜRKİYE YOLCULUĞU

2

Ömer Metin zorlandı ama kazandı

3

Japon Heyet, Erdek’te Su Ürünleri Üretim Alanlarını İnceledi

4

Can Dost Şubat-Mart programı belli oldu

5

Mamun Bahçeleri Yokuşunda Kaza: 2 Motorcu Yaralandı

6

Şubat’ta Bahar Havası: Erdek’te Sahiller Doldu

7

Türkiye’de ilk olacak "Lisanslı Zeytinyağı Depoculuğu" için imzalar atıldı