Altınova´ya OSB kurulma aşamasına geldi
Gıda ve Gıda İşletmelerini kapsayan ihtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) için engel kalmadı.
Bölge Haberleri
Yayın: 16 Eylül 2015 - Çarşamba 16:27
Güncelleme: 16 Eylül 2015 16:27
Altınova´ya OSB kurulma aşamasına geldi

Gıda ve Gıda İşletmelerini kapsayan ihtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) için engel kalmadı.
Ayvalık-Altınova Mahallesi´nde kurulacak olan Gıda ve Gıda İşlemeleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için engel kalmazken, 1 ay sonra Altınova Gıda ve Gıda İhtisas İşlemeleri Organize Sanayi Bölgesi´nin resmiyet kazanacağı bildirildi.
Altınova Mahallesinde Gıda ve Gıda İşlemeleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulması için yürütülen çalışmalar kapsamında toplamda 8 bakanlık, Balıkesir Valiliği ve Halk Sağlığı Müdürlüğünden oluşan 25 kişilik yer seçim komisyonu ilçeye gelerek gerekli inceleme ve araştırmalarda bulundu.
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, bir yıllık çalışmanın sonunda tüm engellerin aşılarak son aşamaya gelindiğini belirterek, 1 ay sonra Altınova Gıda ve Gıda İhtisas İşlemeleri Organize Sanayi Bölgesinin resmiyet kazanacağını söyledi.
Gıda ve Gıda İşlemeleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin Ayvalık´ta büyük bir istihdam yaratarak işsiz gençlere iş kapısı olacağını ifade eden Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gencer, ?Altınova´nın bereketli topraklarında yetişecek olan ürünler işlenerek il ekonomimize de büyük katkı sağlayacaktır.? dedi.
Haber Merkezi

  • Cuma 22.6 ° / 13 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
1

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

2

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

3

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

4

Ekinlik’te su sıkıntısı

5

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı

6

AK Parti’den Erdek’te yoğun ziyaret turu

7

BANDIRMA’YA 4 YENİ PARK MÜJDESİ