Anadolu gazete sahipleri BİK temsilcilerini belirledi
Basın İlan Kurumu´nun (BİK) Genel Kurulu´na katılacak olan Anadolu gazete sahiplerinin 3 temsilcisinin seçimi, Basın İlan Kurumu organizasyonuyla Ankara´da yapıldı.
Bölge Haberleri
Yayın: 01 Şubat 2019 - Cuma 05:30
Güncelleme: 01 Şubat 2019 05:30
Anadolu gazete sahipleri BİK temsilcilerini belirledi

Basın İlan Kurumu´nun (BİK) Genel Kurulu´na katılacak olan Anadolu gazete sahiplerinin 3 temsilcisinin seçimi, Basın İlan Kurumu organizasyonuyla Ankara´da yapıldı.
Seçime rakipsiz katılan Mehmet Nuri Kolaylı, Mustafa Arslan ve Şevket Erzen, katılan tüm delegelerin oy birliği ile yeniden göreve getirildiler.
195 sayılı Basın İlan Kurumu Teşkiline Dair Kanun´un 5. maddesinin son fıkrasına istinaden Anadolu gazete sahiplerinin Basın İlan Kurumu Genel Kurulu´na katılacak 3 temsilcisinin seçimi, Ankara´daki Profesör Dr. Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu´nda yapıldı.
Basın İlan Kurumu yetkilileri, sabahın erken saatlerinde Anadolu´nun dört bir yanından gelen delegeleri tek tek karşılarken, seçimler hakkında bilgilendirdi.
Anadolu gazete sahiplerinin 3 temsilcisinin belirlendiği, rekor katılımın olduğu seçimlere Mehmet Nuri Kolaylı, Mustafa Arslan ve Şevket Erzen rakipsiz girdi. Üç aday, seçime katılanların tamamının oyunu alarak 2 yıl için Basın İlan Kurumu Anadolu Gazete Sahipleri temsilcisi olarak Genel Kurul Üyeliği´ne seçildi.
Haber Merkezi

  • Pazartesi 32.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Salı 30.9 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 31.1 ° / 12.4 ° Güneşli
1

Milletvekili Çömez: “Uzun Dere’ye zehir akıyor”

2

“3 Ada Kültür Sanat Günleri” Başlıyor

3

Zirai ilaçlar artık reçeteyle satılacak

4

Kurtdere’de Altın Kemer’in sahibi Orhan Okulu

5

Marmara Adası’ndaki yangın kontrol altına alındı

6

CANSIZ BEDENİ 68 METRE DERİNLİKTE BULUNDU

7

Büyükşehirden çiftçilere marul fidesi desteği